TRAGEDIJA U KOLARIMA: Bivšu ljubavnicu ubio sa dva hica, pa presudio sebi!

Za nepuna 24 sata dve žene ubijene u porodičnom nasilju u okolini Smedereva i Kruševca

TRAGEDIJA U KOLARIMA: Bivšu ljubavnicu ubio sa dva hica, pa presudio sebi!

Crna Hronika -
Sumnja se da je Dragoljub Mihailović (54) pucao u Oliveru Simić (34) jer je mislio da ga vara. Njihova tela našao njen dvanaestogodišnji sin

SMEDEREVO - Tragedija!Dragoljub Mihailović (54) iz sela Binovac ubio je u ponedeljak predveče hicima iz pištolja ljubavnicu Oliveru Simić (34) u njenoj porodičnoj kući u Kolarima kod Smedereva, a potom izvršio samoubistvo. Pretpostavlja se da je vatrenom obračunu prethodila svađa ljubavnika.Bačen suzavac- Nameštaj je bio razbacan, verovatno su se i tukli. Tad je, kako se sumnja, Mihailović dvaput pucao u Oliveru, a potom sebi u glavu. Ona je nađena na podu, a Dragoljub na krevetu u dnevnoj sobi. Prilikom okršaja bačen je i suzavac, ali zasad nije utvrđeno ko ga je od njih dvoje bacio. Motiv zločina ljubavnici su odneli sa sobom u grob, ali se pretpostavlja da je Olivera nameravala da ostavi Dragoljuba ili je on sumnjao da ga vara. Inače, on je imao ženu i dve ćerke - kaže izvor Kurira iz istrage.Oliverina maloletna deca bila su u školi kad im je majka ubijena. Zločin je otkrio njen sin B. S. (12).- Dečak je u ponedeljak oko 13 sati došao iz škole. Ulazna vrata kuće bila su zaključana. Pogledao je kroz prozor i video mrtvu majku. Preplašeni dečak je odmah dotrčao do mene uspaničeno vičući: „Dajte mi telefon da zovem policiju!“ - kaže komšija Tomislav Živić. Policija je na licu mesta našla Mihailovićev prepravljeni pištolj, bez oznaka proizvođača i serijskog broja, koji je držao ilegalno. Prema rečima komšija, Dragoljub je Oliveri i ranije pretio.Viđali se pet godina- Prošle godine joj je pretio pištoljem koji je legalno posedovao, a koji mu je posle toga oduzet. Često su se svađali, ali se ona njemu uvek vraćala. Pričalo se da je maltretira, a ona se navodno viđala i s drugim muškarcima iz sela - pričaju komšije.Olivera i Dragoljub u vezi su bili oko pet godina. Njen suprug Dragan (43), zaposlen u policiji, umro je prošle godine.- Nije bila tajna da se Olivera i Dragoljub viđaju. To su svi znali. Više puta ga je napuštala, ali mu se vraćala. On joj je davao novac, a pokojnog supruga je lagala da radi u apoteci i da joj odatle novac. Ljubavnik joj je ranije čak i butik otvorio - kaže komšija.

Mesto zločina...Ubica se  do Oliverine kuće dovezao kolima
Mesto zločina...Ubica se do Oliverine kuće dovezao kolima

Komšija u šoku...Tomislav Živić
Komšija u šoku...Tomislav Živić

Ne znamo šta se desiloBilo bi nam lakše da znamo šta se tačno desilo i zbog čega je Dragoljub to uradio. On ima ženu i dve odrasle ćerke. Znali smo da je u vezi s Oliverom. Bavio se voćarstvom - kaže Mihailovićev rođak.Prema rečima komšija, Dragoljubova supruga je jednom prilikom rekla: „Neka ga, nek se vucara s njom, samo pare iz kuće da mi ne nosi“.

Dragan je umro zbog njeOlivera je kriva za Draganovu smrt. Sve joj je u životu pružio, a ona mu je vratila tako što ga je varala. Imao je dva moždana udara. Zbog ženinih gluposti završio je tri metra pod zemljom - pričaju komšije.Dragan je izbegao s Kosova, a njegova žena Olivera rodom je iz Makedonije. Osim sina, imaju i desetogodišnju ćerku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track