UHAPŠEN ČLAN ZEMUNSKOG KLANA: Slađan Konstantinović osumnjičen za ubistvo u kafiću Penzija!

Dolijao brat Ninoslava Konstantinovića

UHAPŠEN ČLAN ZEMUNSKOG KLANA: Slađan Konstantinović osumnjičen za ubistvo u kafiću Penzija!

Crna Hronika -
Kako Kurir nezvanično saznaje, on je priznao da je iz pištolja „magnum 357“ pucao u Vladimira Lukića, najpre jednom u butinu, a potom i još pet puta u grudi. Slađanu Konstantinoviću određen je pritvor do 30 dana

BEOGRAD - Rasvetljen zločin!Inspektori Uprave kriminalističke policije uhapsili su Slađana Konstantinovića (38), brata „zemunca“ Ninoslava Konstantinovića, zbog sumnje da je hicima iz pištolja u kafiću „Penzija“ u Beogradu ubio navijača Rada Vladimira Lukića (35).- Konstantinović i Lukić su u noći između nedelje i ponedeljka zajedno sedeli u kafiću. Iznenada su se posvađali, nakon čega je Lukić, oko sat posle ponoći, nasrnuo na Slađana i ubo ga nožem u ruku. Slađan je tad izvadio „magnum 357“ i ranio Lukića u butinu - kaže izvor Kurira iz istrage.Međutim, obračunu tu nije bio kraj.- Nisu hteli jedan drugom da ostanu dužni, pa je Lukić ponovo nožem nasrnuo na Konstantinovića i ubo ga dva-tri puta u ruku i nogu. Konstantinović se još više razbesneo i ispalio pet hitaca u grudi navijaču Rada - kaže naš sagovornik.Lukić je podlegao povredama u Urgentnom centru, a povređeni Konstantinović je posle zločina pobegao.Konstantinovića je u sredu veče saslušao predmetni viši javni tužilac.

Kako Kurir nezvanično saznaje, on je priznao da je iz pištolja „magnum 357“ pucao u Vladimira Lukića, najpre jednom u butinu, a potom i još pet puta u grudi. Slađanu Konstantinoviću određen je pritvor do 30 dana.(E. K.)

Osumnjičen... Slađan Konstantinović
Osumnjičen... Slađan Konstantinović

Ninoslav Konstantinović
Ninoslav Konstantinović

Ubio ga Simović?Ninoslavu Konstantinoviću izgubio se svaki trag posle atentata na Zorana Đinđića 2003. On je jedini „zemunac“ o čijoj se sudbini ništa ne zna. Nagađalo se da je posle bekstva iz Srbije neko vreme bio u Holandiji. Sretko Kalinić je ispričao da je Miloš Simović ubio Konstantinovića i da je njegovo telo zakopao pored auto-puta Beograd-Zagreb, ali telo nikada nije nađeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja