RAT KLANOVA U BARU: Zbog ubistva Stefana Đukića osmoro privedenih!
Foto: Vijesti, Arhiva

Privedena kriminalna grupa pokojnog Luke Đurovića

RAT KLANOVA U BARU: Zbog ubistva Stefana Đukića osmoro privedenih!

Crna Hronika -
Policija veruje da ta kriminalna grupa, možda, stoji iza brutalnog ubistva 33.godišnjeg Đukića, koji je bio bliski prijatelj i član grupe Armina Muse Osmanagića, koji je u policijskim dokumentima označen kao vođa drugog barskog klana

BAR - U okviru istrage ubistva Stefana Đukića, koji je pre dva dana stradao u pucnjavi u centru Bara, policija iz tog crnogorskog primorskog grada privela je osam članova kriminalne grupe pokojnog Baranina Luke Đurovića.

Đukić je, kako su na dan ubistva preneli mediji, nedavno izašao iz zatvora u Spužu, gde je odležao višemesečnu kaznu zbog nedozvoljenog držanja oružja i ugrožavanja sigurnosti.

Policija privela Đurovićevog rođenog brata, Jova, Vukašina Lekića, Bobana Markovića, Roberta Kožara, Alena Kožara, Mirka Mićičha, Stefana Mićića i Dejana Borovića.

U toku su saslušanja u barskoj policiji, a inspektori su po nalogu tužioca pretresli stanove i kuće članova ove grupe.

Prilikom pretresa, policija je koristila i pse tragače. Policija veruje da ta kriminalna grupa, možda, stoji iza brutalnog ubistva 33.godišnjeg Đukića, koji je bio bliski prijatelj i član grupe Armina Muse Osmanagića, koji je u policijskim dokumentima označen kao vođa drugog barskog klana.

Đukić je ubijen je u noći između utorka i srede, dok je parkirao kola u centru Bara. Veruje se da su na njega te noći dva muškarca pucala iz heklera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track