NOVI SAD: Pogledajte snimak kako se narkomani bodu u centru grada!
Foto: Printscreen Youtube

Drogiranje u sred bela dana

NOVI SAD: Pogledajte snimak kako se narkomani bodu u centru grada!

Crna Hronika -
Na snimku se jasno vide i kesice heroina i špricevi. Jedan od njih je raskopčao pantalone i zabo iglu u predelu prepona, a potom udahnuo nešto što mu je dao drugi mladić. Obojica na tom mestu provode još neko vreme, nakon čega odlaze

NOVI SAD - Snimak dva mladića koji u centru Novog Sada intravenskim putem uzimaju heroin pojavio se na internetu.

Na snimku se jasno vide i kesice heroina i špricevi. Jedan od njih je raskopčao pantalone i zabo iglu u predelu prepona, a potom udahnuo nešto što mu je dao drugi mladić. Obojica na tom mestu provode još neko vreme, nakon čega odlaze.

Autor videa, koji je snimljen prošlog četvrtka, je Novosađanin zaposlen u firmi ispod čijeg prozora se često mogu zateći iskorišćeni špricevi.

- Firma u kojoj radim nalazi se u zgradi koja gleda na dvorište. U jednom njegovom zaklonjenom delu, u koji niko ne dolazi, ranije sam primećivao gomilu đubreta i iskorišćene špriceve. Pre nekoliko dana slučajno sam tu zatekao dva momka kako se drogiraju i snimio ih. Tu je noću mrkli mrak, pa pretpostavljam da im je to redovno mesto okupljanja - ispričao je autor ovog snimka.

Na pitanje da li je nekome prijavio ovaj slučaj, odgovorio nam je da nije jer ne zna ko je u takvim situacijama nadležan.

- Mogao sam eventualno da pozovem policiju, ali to mi čak nije ni palo na pamet - dodaje ovaj Novosađanin.

http://www.youtube.com/watch?v=i_aFWCOJtc4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track