SKANDAL U TEŠNJU: Policajci sestre uhvatili u brzoj vožnji, a onda ih pipkali i ljubili!

Suspendovani posle prijave

SKANDAL U TEŠNJU: Policajci sestre uhvatili u brzoj vožnji, a onda ih pipkali i ljubili!

Crna Hronika -
Dvojica suspendovanih policajaca se terete da su zbog brzine zaustavili dve sestre koje su malteretirali, pipkali i pokušali da ih poljube kako im ne bi naplatili kaznu od 200 evra

SARAJEVO - Dvojica tešanjskih policajaca N. B. i Š. DŽ. Tužilaštvo Zeničko-dobojskog kantona tereti da su počinili krivično delo bludnih radnji dok su bili na dužnosti.

Kako se doznaje, Opštinski sud u Tešnju prošle nedelje potvrdio je ovu optužnicu pa se očekuje izjašnjenje o krivici optuženih do kraja meseca.

Dvojica policajaca su optuženi da su u noći između 10. i 11. avgusta ove godine, kao pripadnici Policijske uprave u Tešnju, zaustavili vozilo kojim je upravljala izvesna M. K., kojoj su rekli da treba ići na sud i platiti kaznu od 200 evra zbog prekoračenja brzine. Zatim je, navodi se u optužnici, u vozilo oštećene ušao N. B. i rekao joj da nastavi voziti, a zatim se zaustavio na jednom proširenju blizu reke Bosne.

Tamo ju je pokušao nasilno poljubiti i dirao je po nogama i poljubio u obraz. S obzirom na to da je devojka uporno odbijala da se ljubi sa policajcem, pružajući mu fizički otpor, on joj je naredio da se vrati na mesto odakle su krenuli.

Istovremeno, Š.DŽ. je zahtevao je od sestre E. K. da napusti vozilo i pređe i sedne na mesto suvozača u policijski automobil. Nakon što joj je pokazivao radar i brojeve na ekranu, pokušao je isto kao kolega, uspevši je poljubiti pre nego se otrgnula i pobegla u pravcu obližnje benzinske pumpe, gde je sačekala povratak sestre.

Obojica policajaca su, odmah po prijavi, suspendovana do okončanja postupka iz policijske službe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track