FATALNA CVETKOVA UDOVICA: Kaliniću, spavala sam s tobom a ti si mi brutalno ubio muža!
Foto: Zorana Jeftić

Uz jecaje priznala preljubu

FATALNA CVETKOVA UDOVICA: Kaliniću, spavala sam s tobom a ti si mi brutalno ubio muža!

Crna Hronika -
Ana Simić svedočila da je supruga varala sa „zemuncem“, a Sretko Kaliniće joj odgovorio da nikada nije bio s njom i da nije devojka za brak nego za provod
1 / 3 Foto: Fonet

BEOGRAD - Izgubili glavu zbog fatalne Ane!- Osećala sam se zapostavljeno kao žena jer je moj muž zbog posla često bio odsutan od kuće. Ovaj čovek, s kojim me je Cvetko upoznao 2006. godine u Zagrebu kod jezera Jarun, počeo je da mi šalje imejl-poruke. Nažalost, prijale su mi.Međusobne optužbeOvim rečima Ana Simić, udovica Cvetka Simića, čije je raskomadano telo pronađeno upravo u jezeru Jarun, opisala je kako je počela njena veza sa zloglasnim „zemuncem“ Sretkom Kalinićem, koga je juče optužila za ubistvo muža.- Gde mi je muž? Gde mi je muž? Sram te bilo! - povikala je juče Ana Simić kroz suze, pošto je posle njenih reči za govornicu izašao Kalinić i optužio je da laže.- Nisam ti ga ja ubio! Šta, kao bili smo u vezi? - upitao je on ironično.- Jesmo, moj muž nije znao za to.- Nikad nisam bio u vezi s tobom, niti sam želeo decu s tobom. Ti nisi devojka za brak, nego za provod - odgovorio joj je Kalinić.Kalinić je, podsetimo, optužen da je s Lukom Bojovićem, Milošem Simovićem i Vladimirom Milisavljevićem učestvovao u tri ubistva i pokušajima ubistva Andrije Draškovića i Zorana Nedovića Šoka 2004. u Beogradu. Simović je ranije na suđenju otkrio da su navodno Kalinić i Ana Simić bili u vezi i da je zbog toga što nije mogao da ima njegovu ženu Kalinić ubio Simića. Navodno, posle toga je Kalinić optužio Luku Bojovića za brojne zločine jer se kao kum pokojnog raspitivao za ubicu Simića.Ove navode juče je, gušeći se u suzama, potvrdila i fatalna udovica, zbog koje su „zemunci“ međusobno zaratili.Zvao se Boris- Svesna sam da se ovim svedočenjem izlažem sramoti, ali želim da se stane na put ovom čoveku koji je uništio moju porodicu i učinio zlodela ljudima oko nas, našim prijateljima - kroz suze i jecaje otkrila je udovica razloge zbog kojih je odlučila da javno progovori o odnosu sa Sretkom Kalinićem.Ona ističe da je Kalinića znala pod imenom Boris Filipović.- Tek kad sam u junu 2010. u novinama videla sliku čoveka koga sam poznavala kao Borisa shvatila sam ko je on. Počeo je da mi se vraća film. Mesta na kojima smo se sastajali, Jarun, gde je moj muž ubijen... U meni se tog trenutka javila sumnja da on stoji iza ubistva mog muža! - objasnila je Ana Simić.

Ceca: Ne znam ništa o ubistvimaKao svedok na jučerašnjem suđenju saslušana je i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je rekla da o zločinima za koje je optužen Luka Bojović ne zna ništa.- Luku Bojovića upoznala sam pre 20 godina, kad i mog pokojnog supruga. Znam ga kao gardistu, Željko je bio dobar s njegovim ocem - rekla je Ceca i objasnila tokom kratkog svedočenja da je pokojnog Branka Jeftovića Jorgu poznavala samo iz viđenja, ali da nije tačno da je on posredovao u transferu Nikole Lazetića iz Obilića, kako je to tvrdila Jeftovićeva bivša devojka, inače supruga svedoka-saradnika Ljubiše Buhe - Ivana Buha.- Te tvrdnje Jeftovićeve bivše devojke su apsolutne laži, kao i njeni navodi da se na moj telefon javljao Bojović. Po rečima tog svedoka, ispada da se na moj broj javljalo pola grada - rekla je Ceca. Na pitanje da li sumnja da je Jorga bio umešan u Arkanovo ubistvo, ona je odgovorila da o tome ništa ne zna.

Sastanak u PorečuKALINIĆ MI JE NUDIO BRAK I DECUOvaj čovek, Boris ili Sretko Kalinić, brzo je počeo da se vezuje za mene. Nudio mi je brak i porodicu, govorio je o zajedničkoj budućnosti. Sećam se da smo se u maju 2009. godine našli u Poreču i da mi je tad rekao da čak bira grad u kojem bismo mogli da živimo, ali i da bi mojoj deci mogao da bude bolji otac od Cveleta - ispričala je Ana Simić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja