OVAKO JE UHVAĆEN: Ovo je vojni policajac koji je silovao devet žena u Beogradu!

Ekskluzivno: Osumnjičeni Dejan G. (33)

OVAKO JE UHVAĆEN: Ovo je vojni policajac koji je silovao devet žena u Beogradu!

Crna Hronika -
Pripadnik Vojske uhapšen je zbog sumnje da je silovao devet žena kod Mostarske petlje u Beogradu

BEOGRAD - Osumnjičeni za serijsko silovanje Dejan G. (33), aktivno vojno lice iz Bele Crkve, zaposlen u Vojnoj policiji, saslušan je kod tužioca i branio se ćutanjem, saznaje nezvanično Kurir. Njemu je određen pritvor do mesec dana.

Kako Kurir saznaje, pomak u istrazi načinjen je pre mesec dana. Nakon poslednjeg napada, primećeno je da manijak napada uvek na istom mestu. Policajci su mu sppremili zasedu u kojoj su ga čekali. U utorak uveče, obučen u crno sa kapuljačom na glavi, pojurio je devojku koja je išla kroz prolaz na Mostarskoj petlji. Ustremio se ka njoj, posle čega su ga uhapsili pripadnici policije, koji su bili u zasedi.

Dejan G: uhapšen je zbog sumnje da je silovao devet žena i da je pokušao da siluje jednu. Kako saznajemo, njemu je nakon hapšenja određen pritvor.

Šokirane žrtve- On je napadao žene od 2010. do 2013. godine. Sačekivao ih je, uglavnom, na Mostarskoj petlji, na nekoj od autobuskih stanica - kaže nas sagovornik iz istrage.Svoje žrtve nalazio je među ženama koje su dolazile na stanicu ili izlazile iz autobusa, zatim ih je pratio sve dok ne bi došle do nekog od mračnih delova na mostu.- Uverio bi se da nema očevidaca u blizini, a onda bi ženu napao s leđa. Uhvatio bi žrtvu sa obe ruke i oborio na zemlju, a zatim silovao. Žene su najčešće bile toliko šokirane da nisu mogle ni da probaju da se brane. Posle silovanja bi pobegao - kaže sagovornik Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track