POVREĐEN RADNIK: Autobus udario točioca u garaži "Laste"!
Foto: Marina Lopičić

Obavljen uviđaj

POVREĐEN RADNIK: Autobus udario točioca u garaži "Laste"!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila u garaži koja se nalazi na auto-putu ka Nišu. Povređeni radnik nije zadobio teže povrede i očekuje se da tokom večeri bude pušten iz Urgentnog centra

BEOGRAD - Muškarac koji radi na točenju goriva, G. T. (39) povređen je oko 19 sati u garaži saobraćajnog preduzeća "Lasta" na auto-putu Beograd-Niš, kada ga je udario kombi. Kako saznajemo, radnik je imao navučenu kapuljaču preko glave i dok je izlazio iz službenih prostorija nije primetio vozilo koje je malom brzinom išlo u rikverc. Radnik je zadobio povrede glave i zbrinut je u Urgentnom centru.

Velibor Sovrović, generalni direktor "Laste", kaže za Kurir da povređeni radnik nije zadobio teže povrede i da se očekuje da tokom večeri bude pušten iz Urgentnog centra.- "Lastin" kombi se kretao unazad na izlazu iz garaže. U tom trenutku je točilac goriva sa kapuljačom na glavi, ne vodeći računa da li mu dolazi vozilo, izašao iz kućice i došlo je do kontakta. Točilac je od udarca kombija pao na zemlju i najverovatnije je tada povredio glavu. Iz Urgentnog centra nam je javljeno da naš radnik nema težih povreda i očekuje se da večeras izađe na kućno lečenje - rekao je Sovrović. Direktor "Laste" dodaje da je posle incidenta pozvao policiju kako bi obavila uviđaj.

- Ekipa za uviđaj MUP-a je došla na lice mesta. Obavljen je uviđaj i alkotestiranje vozača. Test je potvrdio da vozač nije imao alkohola u krvi - navodi Sovrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja