TRAGEDIJA: Poginuo brat Save Miloševića!
Foto: KURIR

Na auto-putu stradao Andrija Milošević (38)

TRAGEDIJA: Poginuo brat Save Miloševića!

Crna Hronika -
„Mercedes“ kojim je upravljao brat proslavljenog fudbalera zakucao se u kamion NIS koji je prevozio boce s propan-butan gasom nedaleko od naplatne rampe kod Pećinaca
1 / 12 Foto: KURIR

BEOGRAD - Teška sudbina Miloševića.Andrija Milošević (38), brat proslavljenog fudbalera Save Miloševića, preminuo je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Šid-Beograd kod Pećinaca u petak oko 18 sati.Nesrećnog Miloševića Hitna pomoć iz Pećinaca prevezla je u beogradski Urgentni centar, gde su lekari bezuspešno pokušali da ga reanimiraju. U nesreći su lakše povređene dve osobe, koje je Hitna pomoć prevezla na ortopediju u Sremskoj Mitrovici.Velika brzinaKako nezvanično saznajemo, do tragedije je došlo kad je Milošević, upravljajući svojim „mercedesom“ iz pravca Šida ka Beogradu, udario u kamion NIS koji je prevozio oko 60 propan-butan boca za kućnu upotrebu, a koji se na oko 200 metara pre mesta nesreće uključio na auto-put.- „Mercedes“ je išao velikom brzinom i udario je u kamion s bocama koji se uključio na auto-put. Od siline udara boce su pale s kamiona i on je sleteo u kanal, kao i „mercedes“. Na njih je naleteo i „golf „, ali vozač, koji je bio sam, nije pretrpeo teže povrede - objasnio je za Kurir jedan od očevidaca, koji nije želeo da mu objavljujemo ime.Ubrzo posle nesreće na lice mesta stigla je Hitna pomoć iz Pećinaca i iz Rume, kao i vatrogasci, koji su pomogli da Andrijino telo bude izvučeno iz smrskanog automobila.Reanimacija nije uspelaNjega je Hitna pomoć iz Pećinaca prevezla u Urgentni centar u Beogradu, gde je nakon bezuspešne reanimacije konstatovana smrt.- Pacijent je bez znakova života primljen u Urgentni centar. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali u tome, nažalost, nisu uspeli - rekla je za Kurir Aleksandra Berić, PR UC.Andrija Milošević je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece, ćerku i sina. Bio je miran porodičan čovek, omiljen među komšijama i prijateljima. Kao i stariji brat Savo, bio je dobar u fudbalu. S porodicom je živeo u Johovcu, a odavno imaju i kuću u Loznici, gradu koji je, kao i svoj zavičaj, voleo. Bio je takođe izuzetno talentovan fudbaler, ali nije želeo da juri karijeru. Pomagao je seoski klub, kao i njegov brat Savo.

Crna tačkaČESTE POGIBIJE NA TOM DELU PUTARadnici na pumpi NIS koja je nedaleko od mesta tragedije kažu da je ta deonica izuzetno opasna i da se stalno dešavaju nesreće.- Ovde je poslednja osvetljena bandera i za vozače je to pogubno, jer iz osvetljenog dela ulaze u mrak. Nažalost, ovo nije prva tragedija, često neko od pešaka pogine, jer izađu tu iz autobusa i pretrčavaju auto-put, ili se desi sudar. Nedavno je isto tako poginuo jedan vozač - rekao nam je jedan od radnika na pumpi.

Tri godine tugeDEDA UBIO OCA, PA UMRO U ZATVORUNova tragedija u životu našeg fudbalera dešava se tačno godinu dana od smrti dede Save, koji je preminuo u Kazneno-popravnom zavodu „Foča“. Starac je izdržavao sedmogodišnju kaznu zatvora jer je juna 2011. godine, posle svađe i pod dejstvom alkohola, ubio sina Stevu sa dva metka iz „krateža“ prethodno ga moleći da, umesto što pije rakiju, jede sveže trešnje iz svog dvorišta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track