Karađorđe Subotić uhapšen pred ćerkom i unukom!
Foto: Aleksandar Jovanović

Ukinuta prvostepena presuda

Karađorđe Subotić uhapšen pred ćerkom i unukom!

Crna Hronika -
Subotić je sa još trojicom okrivljenih u Okružnom zatvoru bio od 5. februara zbog sumnje da je učestvovao u iznudi 5.000 evra od prodavaca muzičke opreme, ali je 15. jula pušten na slobodu do pravosnažnosti presude

Karađorđe Subotić (43) iz Beograda, bivši muž kik-bokserke Ljube Pantović (34), učesnice rijaliti programa “Farma”, ponovo je uhapšen u subotu i sproveden u pritvor do okončanja krivičnog postupka koji se protiv njega vodi zbog optužbe za iznudu.

Pripadnici interventne jedinice upali su u Kaluđerici u Subotićevu kuću u kojoj živi sa maloletnom ćerkom A. S. (17) i nedavno rođenom unukom i uručili mu rešenje o pritvoru.

- Videli smo dva crna džipa i policiju kako ujutru odvode Karađorđa. Bilo ih je dosta, a mnoge komšije nisu primetile hapšenje - rekao je jedan od meštana.

Subotić je ponovo priveden po naredbi Prvog osnovnog suda nakon što je viši sud ukinuo prvostepenu presudu iz juna kojom je nepravosnažno osuđen na dve godine zatvora.
Subotić je sa još trojicom okrivljenih u Okružnom zatvoru bio od 5. februara zbog sumnje da je učestvovao u iznudi 5.000 evra od prodavaca muzičke opreme, ali je 15. jula pušten na slobodu do pravosnažnosti presude.
Sudija Tatjana Bezmarević Janjić je prilikom ukidanja pritvora Subotiću rekla da ga je “pritvor možda spasao incidenta što se tiče problema u porodici i priča iz novina”.
Na odluku o ukidanju pritvora žalio se tužilac, koji je uložio žalbu na presudu. U odluci više sudske instance od 13. novembra, tačno na dan rođenja Subotićeve unuke, navodi se da je prvostepenom presudom “pogrešno ili nepotpuno utvrđeno činjenično stanje” i naređuje se da proces krene ispočetka.
Subotić je u žižu javnosti dospeo u vreme dok se njegova bivša supruga Ljuba Pantović nalazila na imanju u Lisoviću.
Njegova maloletna ćerka Aleksandra S. (17) tada je ostala u drugom stanju sa njegovim protivnikom Aleksandrom Čabarkabom (32), koji je za medije izjavljivao da je bio i u vezi sa Ljubom Pantović. U međuvremenu, Čabarkapa je uhapšen pre dva i po meseca.
Subotićeva ćerka je nedavno rodila devojčicu, za koju navodi da je iz veze sa Čabarakom. Inače, Čabarkapa je oženjen i ima četvoro maloletne dece. Starateljstvo nad Aleksandrom S. ima njena majka Ljuba Pantović, ali ona živi kod oca.
Ljuba Pantović
Ljuba Pantović

Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra S.
Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track