UPUCAN: Ranjen prijatelj ubice Arkana!

Vatreni obračun u Loznici

UPUCAN: Ranjen prijatelj ubice Arkana!

Crna Hronika -
Krstić je bio osuđen na četiri i po godine zatvora jer je Dobrosava Gavrića nakon ubistva Ražnatovića prevezao u bolnicu

LOZNICA - Neraščišćeni računi!Vujadin Krstić (50), prijatelj Dobrosava Gavrića, ubice Željka Ražnatovića Arkana, ranjen je juče u vatrenom obračunu u centru Loznice. U njega je, prema nezvaničnim informacijama, oko 10 sati pucao Igor M. (32), koji je odmah uhapšen.- U pucnjavi koja se dogodila u centru grada, u Ulici Luke Stevića kod Trgovinskog centra „Drina“, Krstić je ranjen u nogu. On je prebačen u Opštu bolnicu, iz koje su lekari pozvali policiju - kaže izvor Kurira iz policije.Motiv pucnjave za sada nije poznat, ali se spekuliše da su Krstić i Igor M. donedavno bili u dobrim odnosima, ali da su se sukobili zbog nerašćišćenih računa. I jedan i drugi, kako navode iz policije, odranije su poznati po različitim krivičnim delima.- Igoru M. poslednji put su lisice na ruke stavljene u junu prošle godine zbog pokušaja iznude 5.000 evra - objašnjava naš sagovornik.Drugi akter obračuna, ranjeni Vujadin Krstić, osuđen je na četiri i po godine zatvora kao pomagač osuđenom za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana 15. januara 2000. godine u hotelu „Interkontinental“. On je tada, podsetimo, trostrukog ubicu Dobrosava Gavrića, koji je i sam teško ranjen u hotelu, prebacio u lozničku bolnicu. Zbog zločina Gavrić je osuđen na 35, a njegovi saučesnici Milan Đuričić Miki i Dragan Nikolić Gagi na po 30 godina zatvora. (Z. N. - J. S.)

Odbijen za azilGAVRIĆ NE ŽELI U SRBIJU!Dobrosav Gavrić, koji je u decembru 2011. godine uhapšen u Kejptaunu, pune dve godine pokušava da izbegne ekstradiciju našoj državi. Sud u Južnoafričkoj Republici već je odbio njegov zahtev za azil, ali prema tvrdnjama zvaničnika te države, predstoji duga borba jer se „Gavrić na sve načine bori da ostane u toj državi“.

ČinjeniceSMRT ARKANA- Petnaestog januara 2000. Dobrosav Gavrić ubio je Arkana i dvojicu njegovih prijatelja.- Arkanov telohranitelj ranio je Gavrića, a Krstić ga je prevezao u bolnicu.- Krstić je odslužio kaznu, a Gavrić pobegao iz zemlje. Uhapšen je u Južnoafričkoj Republici, u kojoj čeka izručenje Srbiji.- Od osuđenih za ubistvo Arkana kaznu zatvora u Srbiji jedino služi Dragan Nikolić Gagi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track