SKANDALOZNO: Specijalac izvređao novinara podgoričkih Vijesti

Napad na novinara

SKANDALOZNO: Specijalac izvređao novinara podgoričkih Vijesti

Crna Hronika -
Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice crnogorske policije vređao i verbalno napao urednika sportske rubrike Aleksandra Vučkovića

PODGORICA - Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice crnogorske policije D.Đ. vređao je i verbalno napao urednika sportske rubrike podgoričkog lista Vijesti Aleksandra Vučkovića, zbog čega je protiv njega pokrenut prekršajni postupak, saopštila je Uprava policije.

Kako se navodi, Vučković je Centru bezbednosti Podgorica podneo prijavu protiv D.Đ. zbog verbalnog konflikta i vređanja u šoping molu “Mall of Montenegro”.

“Službenici CB Podgorica su, na osnovu konsultacija sa Sudom za prekršaje, utvrdili da u radnjama D.Đ. ima elemenata prekršaja”, saopšteno je iz Uprave policije. Dodaje se da će D.Đ. uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, biti predat Područnom organu za prekršaje u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio prekršaj Zakona o javnom redu i miru - vređanje i drsko ponašanje.

Direktor Uprave policije Slavko Stojanović je, imajući u vidu navedeni događaj, doneo odluku da se D.Đ. prerasporedi iz Specijalne antiterorističke jedinice na drugo radno mesto, navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track