ČUDO U KURŠUMLIJI: Živ posle 8 sati ispod traktora, spasao ga pas!

Zadobio višestruke prelome

ČUDO U KURŠUMLIJI: Živ posle 8 sati ispod traktora, spasao ga pas!

Crna Hronika -
Predrag Milošević (74) je krenuo traktorom u šumu da bi pripremio drva za ogrev, kada se dogodila nesreća. Njegov pas se potom vratio u selo odakle je doveo komšinicu do povređenog gazde

KURŠUMLIJA - Predrag Milošević (74) iz kuršumlijskog sela Markovići, zadobio je višestruke teške povrede u udesu koji se desio u šumi, kada se prevrnuo sa traktorom, a pomoć je doveo njegov pas.

Slučaj je sinoć Hitnoj službi prijavila jedna meštanka tog sela. Ona je dežurnim lekarima rekla da je Milošević juče popodne otišao sa traktorom i psom u šumu da sprema drva za ogrev. Međutim, u selo se vratio samo njegov pas koji je lajao pa je ona krenula za psom koji su je odveo do prevrnutog traktora, ispod kojeg je bio Milošević. U policiji je takođe prijavljeno da je pas pronašao Miloševića ispod traktora.Nesrećni starac je više od osam sati ležao zaglavljen ispod traktora, kada ga je sinoć nešto posle 19 sati, izvukla Hitna služba Doma zdravlja u Kuršumliji. On je odmah prevežen na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice “Dr Aleksa Savić” gde su konstatovane povrede.

“Pacijent je primljen na Odeljenje medicine sinoć, nešto posle pola devet. Konstatovane su višestruke teže povrede nastale usled nagnječenja i nakon ukazane prve lekarske pomoći, pacijent je prebačen u Kliničko bolnički centar u Nišu na dalje lečenje", rekla je portparol bolnice u Prokuplju, Jelena Pantović.Prava je sreća da je čovek preživeo, s obzirom na težinu povreda i činjenicu da je više sati ležao bespomoćno ispod traktora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track