ON JE PRETIO VUČIĆU SMRĆU: Uhapšen šampion u padobranstvu zbog uznemirujućih SMS poruka!
Foto: Facebook

Akcija policije: Smederevac ugrozio život potpredsednika Vlade

ON JE PRETIO VUČIĆU SMRĆU: Uhapšen šampion u padobranstvu zbog uznemirujućih SMS poruka!

Crna Hronika -
Aleksandar Cvetković, bivši reprezentativac, slao SMS kojim je poručio da će u prostorije naprednjaka postaviti 14 kilograma eksploziva

SMEDEREVO/BEOGRAD - Sprečen atentat!Policijski službenici Policijske uprave u Smederevu uhapsili su Aleksandra Cvetkovića (31) iz Smedereva, bivšeg reprezentativca padobranske reprezentacije Srbije, zbog sumnje da je Aleksandru Vučiću, potpredsedniku Vlade Srbije, pretio ubistvom!

Naime, Cvetković je više puta slao preteće poruke na telefone Vučićevih saradnika u kojima je ozbiljno pretio potpredsedniku Vlade! Nakon isteka roka za policijsko zadržavanje, osumnjičeni će biti sproveden Osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

"Vučiću, kako spavaš?"

- Nekoliko puta osumnjičeni Cvetković je saradnicima potpredsednika Vlade Srbije poslao poruku: "Vučiću, kako spavaš?", kao i pretnje da će po Vučićevom povratku iz Brisela u prostorije Srpske napredne stranke postaviti 14 kilograma eksploziva - saznaje Kurir iz izvora bliskog istrazi. Operativnim radom pripadnici UKP brzo su utvrdili da je poruke slao Aleksandar Cvetković!

- U saradnji sa smederevskom policijom odmah je pretresena Cvetkovićeva kuća i tom prilikom je nađeno i oduzeto više mobilnih telefona, kao i laptop, u kojima su pronađene preteće poruke. Nakon privođenja, osumnjičeni je čak i na saslušanju pred policijskim službenicima ponovio svoje pretnje, što ukazuje da je su te pretnje bile vrlo ozbiljne - saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi. Aleksandar Cvetković bio je jedan od najboljih padobranaca u reprezentaciji, ali je krajem ove godine iz nje izbačen sa obrazloženjem da je svojim delovanjem "ugrozio interese i ugled Vazduhoplovnog saveza Srbije".

Kao odgovor na izbacivanje iz reprezentacije, Cvetković je objavio video-snimak na Jutjubu u kome je istakao da je on "atomska bomba i da zbog njega može da padne Vlada Srbije".

Umislio zaveru

- Izbačen sam iz Vazduhoplovnog saveza Srbije jer sam, po njihovim rečima, brukao zastavu i grb Srbije pošto sam bančio po klubovima u Rusiji na Evropskom prvenstvu. Najstrašnije su me ocrnili ljudi iz ekipe koji je trebalo da štite moj interes. Ja sam atomska bomba. Može da se desi da Vlada u Srbiji padne zbog mene! Dao sam intervju koji sigurno neće biti objavljen. Sto odsto, jer se time ljulja Vlada. Narod stoji iza mene. Iza mene stoji 100.000 navijača Zvezde. Stoji 10.000 motorista, jer i ja vozim motor. Stoji 16.000 traktorista koji su dve nedelje blokirali ulice Srbije jer su opljačkani. Moj život je ugrožen. Možda do petka neću biti živ. Možda ću biti uhapšen. Imam gomilu neoborivih dokaza koje će moj advokat, ukoliko budem ubijen, proslediti evropskim silama, jer u Srbiji mora pod hitno da dođe protektorat. Nema drugog rešenja. U medijima se čuje samo glas političara. Gde je glas druge strane? Pitanje je dana kad će nastati sveopšti haos u zemlji - ispričao je tad Cvetković.

Kao Feliks Baumgartner

Obećavao skok sa ivice svemira

Aleksandar Cvetković nedavno je izjavio da može da uradi isto ono što je učinio Feliks Baumgartner i da skoči sa ivice svemira, ali da mu je prvi cilj da obori rekord Evrope i skoči sa visine veće od 14.400 metara.

Najavio 145. derbi

Doskočio na Marakanu

Aleksandar Cvetković bio je član Padobranskog kluba Crvena zvezda i nedavno je s kolegama padobrancima, inače navijačima Crvene zvezde, najavio 145. "večiti derbi" skokom na centar terena na Marakani. Nakon Cvetkovićeve poruke na Jutjubu, Padobranski klub Crvena zvezda ogradio se od tih izjava, ističući da se oni bave samo sportom.

http://www.youtube.com/watch?v=khfOM3V0Cd4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track