NESREĆA U S.MITROVICI: Poginuo vođa Škorpiona Slobodan Medić, njegova supruga i sin

Sudar dva automobila na lokalnom putu

NESREĆA U S.MITROVICI: Poginuo vođa Škorpiona Slobodan Medić, njegova supruga i sin

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila oko 17 časova kada je vozilo marke "reno", beogradskih registarskih tablica, udarilo u "tojotu", novosadske registracije, u kojoj su tri osobe na licu mesta stradale

SREMSKA MITROVICA - U sudaru dva automobila na lokalnom putu Sremska Mitrovica-Veliki Radinci poginule su tri osobe, dok je jedna teško povređena.

Nesreća se dogodila oko 17 časova kada je vozilo marke "reno", beogradskih registarskih tablica, udarilo u "tojotu", novosadske registracije, u kojoj su tri osobe na licu mesta stradale.

Prema prvim informacijama, poginuo je komandant bivše paravojne jedinice “Škorpioni” Slobodan Medić, njegova supruga i sin.

Medić je služio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina. Bio je na odobrenom slobodnom vikendu. Na porodicu Medić, koja se nalazila u automobilu marke “tojota”, svojim automobilom “renault” beogradskih registarskih tablica naleteo je mladić (28), koji je prešao na levu stranu kolovoza. Od siline udarca “tojota” se prevrnula na krov i završila u kanalu.

Pretpostavlja se da je jedno vozilo prešlo na levu stranu puta.

Na lice mesta odmah su upućene brojne saobraćajne patrole, vatrogasci i hitna pomoć.

Saobraćaj na ovoj deonici puta trenutno je obustavljen, a istraga je u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja