Najnovije vesti

LESKOVAC: Sahranjen tragično nastradali mladić u saobraćajci!
Foto: Kurir štampano Izdanje

Smrt na putu

LESKOVAC: Sahranjen tragično nastradali mladić u saobraćajci!

Crna Hronika
Dragoljub Janković koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći zajedno sa bratom od tetke Milanom Gavrilovićem sahranjen je na Svetoilijskom groblju

LESKOVAC – Dragoljub Janković star 27.godina, član karate kluba “Bušido” iz Leskovca, koji je u petak u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubio život, sahranjen je danas na Svetoilijskom groblju.

Kao uspešan sportista i nosilac crnog pojasa drugi dan u karate, osvojio  je više od 100 medelja  na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Dragoljub je bio vredan student apsolvent  Tehničkog fakulteta u Boru, kao i uspešan privrednik i direktor porodične firme “Gran Pi”.

Da podsetimo Dragoljub Janković (27) iz Leskovca, vozač „fijat stila“, i njegov brat od tetke Milan Gavrilović (26) iz Vlasotinca poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak ujutro oko 3.30 sati na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace.

Portparol Policijske uprave (PU) u Leskovcu Boban Zdravković je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe nastradale.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...