DŽIPOM U PROVALIJU: Rus podlegao povredama prilikom pada sa litice
Foto: Vijesti, Arhiva

Preživeo nesreću umro u bolnici

DŽIPOM U PROVALIJU: Rus podlegao povredama prilikom pada sa litice

Crna Hronika -
Vozač je pre pada, munjevito pretekao jedno vozilo te nastavio da se velikom brzinom kreće, udario u bankinu, nakon čega je sleteo niz liticu. Na tom mestu, litica je visoka oko 60 metara.

PODGORICA – Moskovljanin Aleksandar Ševeljev (46) preminuo je na ulazu u kotorsku bolnicu od povreda koje je zadobio kada je autom sleteo na plažu Jaz, u mestu Žuta greda.

Ševeljev je uspio je da iskoči iz vozila, koje je završilo na plaži. On je polusvesnom stanju vatrogascima saopštio da je bio sam u vozilu "džip pajero"

Kako su automobilu videli dečiju garderobu, vatrogasci, nesigurni u tačnost njegove izjave zbog stanja u kojem se nalazio, proveravaju da ipak sa njim u autu u trenutku pada nije bilo i dete.

Prema rečima očevidaca, vozač je pre pada, munjevito pretekao jedno vozilo te nastavio da se velikom brzinom kreće, udario u bankinu, nakon čega je sleteo niz liticu. Na tom mestu, litica je visoka oko 60 metara. Na istom mestu pre četiri godine sletela je jedna Budvanka, koja je preživela pad.

Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog državnog tužioca u Kotoru Žarko Pajković, koji je naložio veštačenje automobila. Pajković je naložio i obdukciju tela preminulog Ševeljeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track