POŽAR U NS: Jedna osoba izgorela u vatrenoj stihiji
Foto: Tanjug

Teška nesreća

POŽAR U NS: Jedna osoba izgorela u vatrenoj stihiji

Crna Hronika -
Za sada nije poznat ni identitet ni pol žrtve. Vatra je izbila u krugu preduzeća "Kulpin", na raskrsnici ulica Dušana Vasiljeva i Marka Miljanova
1 / 5 Foto: Tanjug

NOVI SAD - U Novom Sadu je jutros oko 5.50 časova u krugu preduzeća "Kulpin", na raskrsnici ulica Dušana Vasiljeva i Marka Miljanova, izbio veći požar, u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

Na lice mesta odmah je upućeno 15 vatrogasaca sa šest vozila. Tokom intervencije, lokalizacije i gašenja požara pronađena je jedna osoba koja je stradala u požaru, čiju je smrt konstatovala ekipa Hitne pomoći.

Kako je na licu mesta rekao komandir Vatrogasne jedinice Stojan Milovac prijava o požaru vatrogascima je stigla u 5.46 sati, a ekipa je u roku od tri minuta bila na licu mesta.

"Vatra je uhvatila krov i unutrašnjost objekta, koji je bio ispunjen sunđerima i drugim zapaljivim materijalom", rekao je novinarima Milovac.

On je kazao da su, nakon što je vatra ugašena, vatrogasci ušli u objekat i pronašli jedno beživotno ljudsko telo. Za sada nije poznat ni identitet ni pol žrtve požara.

http://www.youtube.com/watch?v=HBiBbnLQfb8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track