Mira Marković ne želi da komentariše navode da je naručila ubistvo Ćuruvije!

Odbija da razgovara sa srpskim medijima

Mira Marković ne želi da komentariše navode da je naručila ubistvo Ćuruvije!

Crna Hronika -
Ja sam i danas pričao sa njom, ali ne želi da bilo šta govori o tom slučaju, rekao Hadži Dragan Antić

BEOGRAD - Prijatelj i izdavač knjiga bivše predsednice JUL-a Mire Marković, Hadži Dragan Antić, preneo je danas da ona ne želi da daje bilo kakve izjave za srpske medije, posebno ne da komentariše navode da je naručila ubistvo novinara i vlasnika lista lista Dnevni telegraf Slavka Ćuruvije 11. aprila 1999. godine!

"Ona odbija da razgovara sa srpskim medijima već dve godine. Ja sam i danas pričao sa njom, ali ne želi da bilo šta govori o tom slučaju", rekao je Hadži Antić. Mediji, ali i mnogobrojni pojedinci upućeni u taj slučaj pominju Markovićevu u kontekstu da je nalogodavca ubistva.

Udovica nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića napustila je Srbiju 2005. godine sa sinom Markom. Oni su u Ruskoj federaciji dobili azil i ne mogu da budu izručeni Srbiji koja je za njima ranije raspisala poternice zbog istrage oko šverca cigareta u Srbiju tokom devedesetih.

U Beogradu su danas zbog sumnje za učešće u ubistvu Ćuruvije uhapšeni nekadašnji šef beogradskog centra DB-a Milan Radonjić i načelnik Šestog odeljenja tog centra Ratko Romić. Prema pisanju beogradskih medija proteklih dana osumnjičeni u tom slučaju su i šef DB-a Radomir Marković i pripadnik posebne službe obezbeđenja u u DB-u Miroslav Kurak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track