STEŽE SE OBRUČ: Obama stavlja Darka Šarića na listu najvećih narko-dilera!

Kreće konačni obračun

STEŽE SE OBRUČ: Obama stavlja Darka Šarića na listu najvećih narko-dilera!

Crna Hronika -
Stavljanjem Šarića na Kingpin listu značiće za njega ozbiljne sankcije, ali i za sve njegove članove porodice gde god se oni nalazili. Sva njihova imovina biće stavljena pod kontrolu, biće im ograničeno i strogo kontrolisano kretanje, sve dok vođa ovog narko-klana ne bude priveden pravdi

BEOGRAD - Predsednik Sjedinjenih američkih država Barak Obama će za najviše mesec dana staviti pljevaljskog narko bosa Darka Šarića na Kingpin listu.

Stavljanjem Šarića na listu najvećih i najtraženijih narko-dilera na svetu znači da se kreće u konačni obračun sa ovim narko-dilerom i da se očekuje njegovo skoro hapšenje.

Američki istražni ograni planiraju da označe Šarića kao najuuticajnijeg dilera koji deluje na više kontinenata.

Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policije, objašnjava da stavljanje Šarića na crnu listu SAD pokazuje da je ovaj narko-diler “kapitalac za sve svetske obaveštajne službe”.

-Na Kingpin se stavljaju subjekti koji su najinteresenatniji za američke obaveštajne službe. To znači da će naši nadležni biti dužni da FBI, CIA ili DEA dostave sve informacije koje budu od njih tražene – kaže Nicović.

Stavljanjem Šarića na Kingpin listu značiće za njega ozbiljne sankcije, ali i za sve njegove članove porodice gde god se oni nalazili. Sva njihova imovina biće stavljena pod kontrolu, biće im ograničeno i strogo kontrolisano kretanje, sve dok vođa ovog narko-klana ne bude priveden pravdi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track