JAGODINA: Vezao pse u lance, pa ostavio da umru od gladi!

Livada užasa

JAGODINA: Vezao pse u lance, pa ostavio da umru od gladi!

Crna Hronika -
Bila sam zapanjena i šokirana da je neko mogao da ostavi životinjene vezane i da ih ostavi da crknu od gladi. Odmah sam pozvala Društvo za zaštitu životinja i policiju. Ovo je delo nečoveka - rekla je Katarina Stojiljković

JAGODINA - Psi rase pit bul pronađeni su mrtvi na zapuštenoj livadi u blizini Jagodine. Vlasnik ih je vezao lancima za drvo i ostavio pa nesrećne žvotinje nisu mogle da pobegnu.

Veterinar je potvrdio da su psi uginuli od gladi i žeđi U potrazi za psom kojeg je izgubila Katarina Stojiljković iz Jagodine je naletela na zapuštenu livadu van grada i dve poluizgrižene kućice za pse.

Unutra su se nalazila dva leše pasa.

- Bila sam zapanjena i šokirana da je neko mogao da ostavi životinjene vezane i da ih ostavi da crknu od gladi. Odmah sam pozvala Društvo za zaštitu životinja i policiju. Ovo je delo nečoveka - rekla je Katarina.

Prema rečima predsednice udruženja Inde Marjanović za ovo nedelo mora se naćipočuinilac. - Kada sam dosla imala sam šta i da vidim.

Beživotna tela dva psa rase pit-bul vezana lancima za drvo. U blizini je bilo puno bačenih kesa i torbi i ostataka plastične ambalaže koje je ostavio neko ko je dolazio i hranio ove pse.

Po mojoj laičkoj proceni psi nisu odavno uginuli. Odmah sam pozvala policiju, koja je ubrzo doša. Leševi uginulih životinja odneti su na obdukciju kako bi se ustanovio uzrok smrti ovih nedužnih životinja. Nadam se da će istraga otkriti počinioca ili počinioce ovog zločina i da će biti adekvatno kažnjeni - rekala je Inda Marjanović. Psi su najverovatnije grizli kućice koliko su bili gladni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track