OTKRIVENA LABORATORIJA U NIŠU: Otac i sin gajili marihuanu
Foto: AP Photo

Porodični biznis

OTKRIVENA LABORATORIJA U NIŠU: Otac i sin gajili marihuanu

Crna Hronika -
Laboratorija je pronađena u vikendici Ivice P. (37) i njegovog oca Slobodana P. (66).Njih dvojica su uhapšeni i određena im je mera zadržavanja do 48 sati

NIŠ - Niška policija otkrila je u vikend naselju Donje Vlase kompletno opremljenu laboratoriju za proizvodnju narkotika u veštačkim uslovima, zaplenila je više od dva kilograma marihuane i uhapsila dve osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Laboratorija je bila opremljena hemikalijama, sistemom za navodnjavanje, ventilacijom, grejanjem, rasvetom i zasadom od 29 biljaka marihuane ukupne težine od 2,1 kilograma marihuane kao i osušene biljke težine 32 grama, navode iz policije.

Laboratorija je pronađena u vikendici Ivice P. (37) i njegovog oca Slobodana P. (66).Njih dvojica su uhapšeni i određena im je mera zadržavanja do 48 sati, napominju iz policije.

U kući osumnjičenog Ivice u Niškoj Banji policija je pronašla još 14,9 grama marihuane pripremljene za dalju prodaju, saopštavaju iz Policijske uprave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track