KNJAŽEVAC: Blagajnik banke proneverio 1,3 miliona dinara!

Pokrenuta istraga

KNJAŽEVAC: Blagajnik banke proneverio 1,3 miliona dinara!

Crna Hronika -
Sumnja se da je novac prisvojio uz pomoć bivše Šefice ekspoziture banke u Knjaževcu protiv koje je policija takođe podnela krivičnu prijavu, zbog zloupotrebe jer nije prijavila organima banke manjak koji je napravljen.

ZAJEČAR - Protiv H.V. blagajnika Komercijalne banke u Knjaževcu, pripadnici PU Zaječar podneli su u toku jučerašnjeg dana (u ponedeljak) krivičnu prijavu zbog pronevere i prisvajanja oko 1,3 miliona dinara.

Sumnja se da je novac prisvojio uz pomoć bivše Šefice ekspoziture Komercijalne banke u Knjaževcu Đ.L., protiv koje je policija takođe podnela krivičnu prijavu, zbog zloupotrebe položaja odgovornog lica, jer nije prijavila organima banke manjak koji je napravljen.

Po zahtevu Višeg tužilaštva u Zaječaru, izvori iz policije kažu da je, počela je istraga i u filijali Komercijalne banke u Zaječaru.

Podsećamo da je početkom decembra prošle godine, zaječarska policija privela M.N., službenicu Komercijalne banke u Knjaževcu, zbog osnovane sumnje da oštetila banku za najmanje 200.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track