SMEDEREVO: Osmoro povređeno u sudaru dva vozila!
Foto: Dragan Kadić

Saobraćajna nesreća

SMEDEREVO: Osmoro povređeno u sudaru dva vozila!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je vozilo marke folksvagen šaran bez zaustavljanja uletelo u raskrsnicu i naleteo na opel astru beogradskih registracija. U nesreći je teže povređen vozač opela

SMEDEREVO- U četvrtak oko 15.10 časova , u selu Petrijevo kod Smedereva, na raskrsnici Petrijevske ulice i obilaznice oko Smedereva, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređeno osmoro ljudi.

Do nezgode je došlo tako što je vozač putničkog vozila "Folksvagen šaran", novosadskih registarskih oznaka, krećući se Petrijevskom ulicom prema auto-putu Niš - Beograd, ušao u raskrsnicu sa obilaznim putem bez zaustavljanja kod saobraćajnog znaka "STOP".

Tada je svojim vozilom udario u automobil "Opel astra", beogradskih registarskih oznaka, koji se kretao obilaznicom oko grada i u raskrsnici imao prvenstvo prolaza.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi je teško povređen vozač "Opela" Ivan R. (36) iz Vodnja kod Smedereva, dok su u "Folksvagenu" teško povređeni putnici H.K. (30), M.E. (41) i H.F. (47) iz Prištine, a lakše povređeni putnici H.K. (55), A.S. (56) i G.S. (54) iz Prištine i vozač B.M. (27) iz Novog Sada.

Svi povređeni su zbrinuti u smederevskoj bolnici i niko od teže povređenih nije životno ugrožen. Protiv vozača "Folksvagena" biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu, zbog izvršenog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track