DUNJIĆ RANIO AGENTA BIA: Vođa "hijena" divlja po izlasku iz zatvora!

Pucnjava na Dorćolu

DUNJIĆ RANIO AGENTA BIA: Vođa "hijena" divlja po izlasku iz zatvora!

Crna Hronika -
Policija sumnja da je Dunjić, na uglu ulica Rimske i Vojislava Ilića, pucao iz svog BMW-a na crni “audi”.

BEOGRAD - Akter pucnjave koja se dogodila 25. januara u Rimskoj ulici, kada je ranjen pripadnik Bezbednosno-informativne agencije (BIA) bio je vođa Zvezdinih navijača Velibor Dunjić! Policija sumnja da je Dunjić, na uglu ulica Rimske i Vojislava Ilića, pucao iz svog BMW-a na crni “audi”. U toj pucnjavi jedan metak je prošao kroz zadnje bočno staklo “punta”, sa suvozačeve strane, i teško ranio pripadnika BIA-e Zorana Lj (54) koji je upravljao automobilom.

Zoran Lj. je bio sa suprugom, koja je sedela na mestu suvozača. Pripadnik BIA se slučajno zadesio na mestu vatrenog obračuna. On je uspeo da odveze “punto” oko 300 metara dalje, kod “Supervera” na uglu sa ulicom Vojislava Ilića, odakle je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Prema operativnim podacima policije, ovaj vođa navijača “Crvene zvezde” iz grupe “Hijene”, nekoliko dana kasnije je drogiran i naoružan “škorpionom” pokušao na silu da upadne u jedan beogradski noćni klub. On je, kako je prijavljeno, do kluba došao drogiran, pa mu obezbeđenje nije dozvolilo ulazak. Zbog toga je započeo sukob, ali je ubrzo došla policija. Međutim, Dunjić je pobegao neposredno pre dolaska policije.

Dunjić po izlasku iz pritvora
Dunjić po izlasku iz pritvora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track