OTAC UBIJENE: Policajac joj je kroz jastuk pucao u glavu kao Al Kapone!

Tragedija u Slavonskom Brodu

OTAC UBIJENE: Policajac joj je kroz jastuk pucao u glavu kao Al Kapone!

Crna Hronika -
U vreme ubistva i samoubistva u istom stanu spavala je sedmogodišnja devojčica. Drago je pokucao na vrata spavaće, kada je shvatio da je zaključana na silu je provalio i zatekao jezivi prizor, mrtvu ćerku i njenog dečka

SLAVONSKI BROD - Policajac Goran Beraković (44) usmrtio je svoju devojku, šest godina mlađu Ines Garić s kojom je odnedavno živio u njenom stanu, u Zrinskoj ulici na broju 10 u središtu Slavonskog Broda.

Prema nezvaničnim informacijama u vreme ubistva i samoubistva u istom stanu spavala je sedmogodišnja devojčica – Inesina ćerka koja, srećom, nije ništa čula. Iako se dosad spekulisalo da ih je upravo ona pronašla, nju je oko 8,20 sati probudio njen deda Drago, kada ju je, kao i svakog jutra, došao odvesti u školu.

Niko nema odgovor za skrhanu majku Vedinetu, dok otac Drago, skamenjen je od prizora koji je zatekao, ne može niti plakati. Začudio se kada je ušao u stan i nije zatekao već spremnu unuku za školu.

Dozivao je ćerku pa unuku, pokucao na vrata spavaće sobe…, kada je shvatio da je zaključana na silu je provalio. Zatekao je jezivi prizor, mrtvu ćerku i njenog dečka.

- Kroz jastuk joj je pucao u glavu, kao Al Kapone… – izustio je otac potpuno u šoku od slike koju nikada neće izbrisati.

Uprkos šoku zbog gubitka ćerke, smogao je snage da nasloni izbijena vrata na ulazu spavaće sobe, nazove službu 112, da probudi unuku i odvede kod bake, ne govoreći joj ništa o zločinu u susednoj sobi…

Iako su službene informacije policije, kao i zamenice županijskog državnog tužilaštva Ljiljane Valinčić stizale su kap po kap, a priča o nesvakidašnjoj tragediji širila se neverovatnom brzinom.

Dobar deo mlađih Brođana poznaje Ines, pravnicu koja je nakon razvoda od supruga živela sa sedmogodišnjom ćerkicom. Još više je sugrađanima poznat policajac koji je obavljao dužnost pomoćnika načelnika saobraćajne policije.

Oboje su bili razvedeni, a od prije dve godine su bili u vezi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track