SKANDALOZNO: Sin sudije uhvaćen sa dva i po kilograma heroina u Bugarskoj

Kurir otkriva: Mladi Pančevac uhapšen s drogom iz Turske

SKANDALOZNO: Sin sudije uhvaćen sa dva i po kilograma heroina u Bugarskoj

Crna Hronika -
Ucenjen: Sumnja se da je Vuk Krstanović (24) zbog kockarskih dugova pristao da za mafiju prenese narkotike iz Turske. Otkriven je na graničnom prelazu Kapetan Andrejevo. Vuk je sin sudije Osnovnog suda u Pančevu Dragane Krstanović

SOFIJA - Krijumčario narkotike.Vuk Krstanović (24), sin sudije Osnovnog suda u Pančevu Dragane Krstanović, uhapšen je u Bugarskoj zbog sumnje da je švercovao heroin, saznaje Kurir! Kako smo obavešteni, bugarska policija pre četiri dana stavila mu je lisice na tursko-bugarskom graničnom prelazu Kapetan Andrejevo dok je pokušavao da prokrijumčari 2,3 kilograma heroina.Droga u kolima- Droga je otkrivena u kolima prilikom pregleda bugarskih carinika i policajaca. Za volanom je bio Vuk Krstanović, ali je utvrđeno da se automobil ne vodi na njega. Detaljnim pregledom vozila policija je našla skrivene pakete droge, zbog čega je Krstanović odmah uhapšen - kaže naš izvor iz bugarske policije.Kako nezvanično saznajemo, sudijin sin trebalo je drogu iz Turske da prebaci u Srbiju.- Vuk je preuzeo paket s narkoticima u Turskoj i preko Bugarske se zaputio u Srbiju. Bugarska je bila samo tranzitna zemlja. Uspeo je da pređe tursku granicu, ali su ga bugarski policajci uhapsili - kaže naš izvor i dodaje da je Krstanoviću određen pritvor:- On je već jednom saslušan u policiji i određen mu je pritvor od 72 sata. Kad istekne pritvor, biće pokrenuta i istraga, a osumnjičenom će najverovatnije biti određen i istražni pritvor.Prema nezvaničnim saznanjima našeg izvora, Vuk Krstanović upetljao se u poslove s drogom zbog navodnih kockarskih dugova, koje je napravio u Pančevu.- Priča se da se sudijin sin kockao u lokalu u Pančevu, čiji je neformalni vlasnik jedan policajac iz Pančeva. Kako je izgubio dosta para, zapao je u dugove. Navodno je dugovao nekoliko hiljada evra. Tad ga je taj policajac, kako se priča, uvukao u posao s heroinom - kaže naš izvor.Radio za policajcaPolicajac je, navodno, ponudio Vuku da za njega obavi jedan „poslić“, posle čega bi mu kockarski dug bio oprošten.- Dao mu je automobil i uputstvo da ide u Tursku, gde treba da se nađe s određenim ljudima koji će mu dati paket. Njegov zadatak je bio da preuzme paket i donese ga u Srbiju. Pritisnut dugovima i ucenama, Vuk je pristao na to - kaže izvor Kurira i dodaje da je ovaj mladić zapravo kolateralna šteta mnogo ozbiljnijih krijumčara narkotika.- Reč je o ozbiljno organizovanoj grupi koja je u sprezi s policijom. Vuk je u ovoj priči samo „kamila“, neko ko prenosi tovar s jednog mesta na drugo - objasnio je sagovornik Kurira.

PritvorNUDILI KAUCIJUZa puštanje Vuka Krstanovića iz bugarskog pritvora ponuđena je, kako nezvanično saznajemo, kaucija.- Kaucija je odbijena i on je zadržan u pritvoru - kaže izvor iz bugarske policije.Sudija uz sinaOTPUTOVALA U SOFIJUNovinari Kurira pokušali su juče da stupe kontakt sa sudijom Draganom Krstanović, ali nam je u sudu rečeno da je ona u utorak otvorila bolovanje.- Čim je saznala šta se desilo, Dragana je otputovala u Sofiju kako bi bila uz sina. Na sve moguće načine pokušava da ga izvuče iz zatvora - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track