NEPOZNATA: U Čačku pronađen ženski leš u fazi raspadanja

Narkotitici uzrok smrti?

NEPOZNATA: U Čačku pronađen ženski leš u fazi raspadanja

Crna Hronika -
Telo je pronađeno u ulici Milutina Vujovića u Čačku, potvrdila je Biljana Nastić, portparol PU u ovom gradu. istražni organi izvršili su uviđaj na licu mesta, a čekaju se i rezultati obdukcije

ČAČAK - Ženski leš, koji još uvek nije identifikovan, slučajno je pronašao prolaznik šetajući psa. Odmah su obavešteni policija i istražni organi. Prema prvim informacijama, na telu žrtve nema prostrelnih rana i tragova nasilja.

Beživotno telo ženske osobe pronađeno je u napuštenom objektu u koji niko ne ulazi. S obzirom da je u fazi raspadanja predpostavlja se da je proteklo više dana od nastanka smrti.

Inače, žitelji ovog kraja su danas izrazili zabrinutost zbog, kako kažu, pojave sve većeg broja narkomana pa sumnjaju da bi i ovaj slučaj mogao biti posledica prekomerne upotrebe narkotika. Naravno, to su samo pretpostavke, tačan uzrok smrti znaće se nakon izvršene obdukcije.

Prema rečima nadležnih u PU Čačak, u proteklom peridu nije bio prijavljen ni jedan slučaj nestanka ženske osobe, pa postoji mogućnost da žrtva nije sa ovog područja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track