POZIVAJU SE NA ŠERIJAT: Zeničani na Fejsbuku traže pravdu za silovanu devojčicu!

Žele strogu kaznu za monstruma

POZIVAJU SE NA ŠERIJAT: Zeničani na Fejsbuku traže pravdu za silovanu devojčicu!

Crna Hronika -
Stranica pod nazivom "Tražimo najstrožiju kaznu za počinioca silovanja 11-godišnje djevojčice", objavila je fotografiju osumnjičenog T.B. i već je dobila 6.716 lajkova

ZENICA - Nakon hapšenja T.B. (18) iz Zenice, zbog silovanja jedanaestogodišnje devojčice u liftu u zeničkom naselju Lonđa, na Fejsbuku je formirana grupa kojom se traži pravda za maloletnu žrtvu.

Stranica pod nazivom "Tražimo najstrožiju kaznu za počinioca silovanja 11-godišnje djevojčice", objavila je fotografiju osumnjičenog T.B. i za kratko vreme dobila je 6.716 lajkova.

"Tražimo najstrožiju kaznu za počinioca silovanja 11-godišnje djevojčice. Ovo je monstrum koji je uništio život jednoj djevojčici da čujemo komentare koju kaznu bi mu propisali........Samo molim bez psovki", napisao je administrator grupe.

Članovi su ostavili i veliki broj komentara u kojima oštro osuđuju svirep napad na 11-togodišnju devojčicu, a pojedinci se u svojim statusima, koje administrator stranice nije sankcionisao, pozivaju i na nasilje prema osumnjičenom za silovanje, zalažući se za šerijatski zakon.

Podsetimo, devojčica koja se vraćala iz škole silovana je u liftu zgrade u kojoj stanuje. Ona je zadobila teške povrede u predelu genitalija, a njeno stanje je stabilno nakon operacije i ona je smeštena na odeljenju Dečije hirurgije u Zenici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track