ZAJEČAR: Identifikovana i četvrta žrtva sudara voza i džipa!
Foto: TV Best.rs

Saobraćajna nereća na pruzi zaječar-negotin

ZAJEČAR: Identifikovana i četvrta žrtva sudara voza i džipa!

Crna Hronika -
Srba Popović je identifikovan kao četvrta žrtva teške saobraćajne nereće koja se dogodila na pruzi Zaječar-Negotrin kada je voz udario terenac u kome su bila četvorica muškaraca

BOR - Srba Popović (53), iz Bora, identifikovan je kao četvrta žrtva saobraćajne nesreće, koja se desila kod Zaječara, kada je voz naleteo na džip.

Prema rečima zaječarske policije, četvrtog stradalog nisu mogli da identifikuju na licu mesta jer nije imao nikakva dokumenta kod sebe. Opsežnom istragom utvrdili su da je u pitanju Srboljub Popović, koji je, zajedno sa ostalom trojicom stradalih, krenuo put Stare planine da bi učestvovao u tradicionalnoj akciji ''Uspon na Midžor''.

Zaječarska policija odredila je mašinovođi S.K. (52) zadržavanje do 48 sati zbog učešća u nesreći u kojoj su poginule četiri osobe. Mašinovođa se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

U nesreći koja se dogodila u nedelju ujutro oko šest sati osim Ursulovića iz sela Zlot kod Bora, poginuli su Nenad Cvetković (53), Mile Đorđević (63), obojica iz Bora, dok četvrta osoba tek danas identifikovana.

Izvori bliski istrazi, kažu da je do nesreće je došlo pošto je vozač džipa marke "suzuki" Jovan Ursulović (56) zaobišao spuštenu rampu na pružnom prelazu i sudario se sa vozom, koji je iz Prahova saobraćao za Zaječar.

Kako saznajemo, Ursulović se neposredno pre kobnog sudara telefonom čuo sa mašinovođom i pitao ga može li da prođe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track