POTERA KAO NA FILMU: Zaječarska policija pohapsila razbojnike!
Foto: Kurir

Raspisana bila poternica

POTERA KAO NA FILMU: Zaječarska policija pohapsila razbojnike!

Crna Hronika -
Kada su osumnjičeni videli policijske automobile projurili su pored njih i policija nije uspela da ih zaustavi. Nakon toga policija ih je pratila i jurila do sela Prilite gde su posle organizovane potrage pohapšeni

ZAJEČAR - Zaječarska i leskovačka policija zajedničkom akcijom uspela je da otkrije i uhapši članove kriminalne grupe koja je operisala na teritoriji Soko banje, Leskovca , Zaječara i okoline.

Oni su osumnjičeni za imovinska krivična dela.

Uhapšeni su V.D. (31) i D.M. (29) u Velikom Izvoru, obojica iz Leskovca, koji se terete za teška dela krađe i razbojništva, a za jednim je već ranije bila raspisana poternica, jer je nedavno pucao na policajce. Nešto pre podneva uhapšen je i treći osumnjičeni M.G. iz Zaječara.

Po dojavi policije iz Leskovca da će se D.M. i i V.D. uputiti prema Zaječaru, policija iz Zaječara je blokirala deo puta na ulazu u ovaj grad i pretresarala sva vozila. Ove dve osobe su se u automobilu marke BMW sa još jednom osobom, koja je iz Zaječara uputila prema mestu Prliti.

Kada su osumnjičeni videli policijske automobile projurili su pored njih i policija nije uspela da ih zaustavi. Nakon toga policija ih je pratila i jurila.

Oni su donekle uspeli automobilom da se kreću, nakon čega su nastavili pešaka prema selu Prliti.

Policija je organizovala pretragu terena i jutos uspela da uhvati dvojicu osumnjičenih iz Leskovca.

V.D., D.M. i M.G. su već od ranije poznata policiji.

Trenutno se nalaze u PU Zaječara i još im nije određena mera zadržavanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track