UŽAS: Ubila mi sina, pa me zvala na kafu!
Foto: Nemanja Pančić

Viktorija K. sekirom usmrtila Baneta Ilića (60)

UŽAS: Ubila mi sina, pa me zvala na kafu!

Crna Hronika -
Očajanje: Sedeli smo u dvorištu, sin mi je bio mrtav, a ja ništa nisam znao. To me najviše boli, kaže Banetov otac Staniša Ilić (81)

SVILAJNAC - Motiv ubistva nepoznat!Viktorija K. (44) iz Malog Crnića uhapšena je zbog sumnje da je sekirom ubila Baneta Ilića (60) u njegovoj porodičnoj kući u selu Subotica kod Svilajnca. Viktorija K. je od Nove godine živela s Ilićem, a pretpostavlja se da ga je ubila u subotu po podne.Prijatelji otkrili zločin- Viktorija K. je posle zločina zaključala kuću i otišla. Telo je nađeno u nedelju ujutru. Motiv brutalnog zločina biće utvrđen istragom - kaže izvor Kurira iz istrage.Staniša Ilić (81), Banetov otac, koji živi u drugoj kući u istom dvorištu, kaže da kobnog dana ništa sumnjivo nije ni video ni čuo.- Najviše me boli što me je Viktorija u subotu oko 14 sati pozvala da popijemo kafu u dvorištu. Sin mi je tada bio mrtav, a ja ništa nisam znao. Rekla mi je da je Bane za kompjuterom, da mu nije dobro i da će se malo odmoriti - priča potreseni starac.Sledećeg dana, oko sedam sati ujutru, Staniši su na vrata pokucala dvojica Banetovih poznanika, od kojih ga je jedan od njih navodno i upoznao s Viktorijom K.- Pitali su me gde je Bane. Odgovorio sam im da spava. Lupali su na vrata, koja su bila zaključana. Tada su mi rekli: „Sin ti je mrtav, zovi policiju!“ Provirio sam kroz prozor. Bane je ležao na krevetu na stomaku, bio je pokriven ćebetom, a na glavi mu je bio jastuk. Policija je ubrzo došla, a kad su otvorili vrata, krvi je bilo na sve strane - plačući priča Staniša.Svađali se noć ranijeOtac kaže da je Viktorija pred Novu godinu došla da živi s njegovim sinom.- Bila je kod njega dve nedelje, a onda je navodno otišla da vidi majku, koja je došla iz inostranstva. Bane ju je odvezao na stanicu, a ona je kupila kartu do Kragujevca, a ne do Malog Crnića, gde je živela. To nam je bilo čudno, a Viktorija je Banetu rekla da je taj put bolji. Rekao sam sinu da se čuva, može nešto u kafu da mu sipa, a on mi se samo nasmejao - priča Staniša, i dodaje da je Viktorija još dva puta odlazila na nekoliko dana, a da se vratila pre sedam dana.Otac kaže da je veče pre zločina čuo da se Bane i Viktorija svađaju.- Sin mi se nije žalio na nju, a ja nisam hteo da se mešam u njegov život - kaže potreseni Staniša.

Kroz prozor video mrtvog sina... Staniša ispred kuće u kojoj se dogodio zločin
Kroz prozor video mrtvog sina... Staniša ispred kuće u kojoj se dogodio zločin

Uhapšena u PetrovcuSEKIRU BACILA U NJIVUPrema rečima našeg izvora iz istrage, Viktorija K. se posle zločina odvezla kolima, ali je locirana i privedena na području Petrovca na Mlavi.- U jednoj njivi nađena je sekira kojom je ubijen Bane Ilić. Još utvrđujemo da li je ona vozila kola ili ju je neko drugi prevezao - kaže naš sagovornik.RaspuštenicaDOŠLA IZ BOSNERođaci ubijenog Ilića kažu da je Viktorija retko kad pričala o svom životu.- Govorila je da je bila udata u BiH. Navodno je imala majku i ćerku, ali s njima nije bila u dobrim odnosima. Čuli smo da njena majka punih osam godina nije ništa znala o njoj, ni da li je živa. Čak se pričalo i da je živela s dvojicom muškaraca iz našeg sela pre nego što je došla kod Baneta - pričaju rođaci.

ČINJENICE- Ilić je ubijen u noći između petka i subote- U subotu oko 14 sati Viktorija kuva kafu Banetovom ocu- U nedelju u sedam sati dvojica Ilićevih prijatelja otkrivaju šta se desilo- U ponedeljak ujutru Viktorija je uhapšena u Petrovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track