ŽENA MONSTRUMA: Mog muža bi trebalo ubiti zbog silovanja sina!

Potresno: Majka dečaka S. Ž. (12), koga je silovao otac

ŽENA MONSTRUMA: Mog muža bi trebalo ubiti zbog silovanja sina!

Crna Hronika -
Jezivo: Prvi put me je napastvovao kad sam imao osam godina. Bio je nasilan i često me je tukao, kaže nesrećni mališan. Moj muž je za vešala, a ne za zatvor. On nije čovek, on je zver, ističe supruga manijaka iz Smederevske Palanke

SMEDEREVSKA PALANKA - Ožiljci za ceo život!- Tata me je silovao prvi put kad sam imao osam godina.Prvo mi je objašnjavao kako se imaju seksualni odnosi, učio me je kako se onaniše i terao me da ga dodirujem prstima i ustima. Onda me je i silovao. Stalno mi je pretio da će me prebiti, ubiti ili zvati policiju ako reč kažem mami...Ovo u svojoj ispovesti kaže dvanaestogodišnji S. Ž. iz Smederevske Palanke, koga je otac D. Ž. (40) četiri godine seksualno zlostavljao! Nesrećni mališan navodi da ga je otac svuda vodio sa sobom i da je koristio svaku priliku da ga spopadne.- Nisam znao kako da se odbranim, a nikome nisam smeo da kažem šta mi tata radi. Plašio sam se da će me ubiti, jer je bio nasilan i često me je tukao i pretio mi. Zato sam ćutao i trpeo - kaže dečak.Tresao se i plakaoJeziv slučaj višegodišnjeg silovanja otkriven je kad je D. Ž. pre desetak dana pokušao da obljubi i druga svog sina (11), koji je sve ispričao roditeljima i slučaj prijavio policiji. Nakon što je silovatelj uhapšen, njegov sin je do detalja opisao šta se dešavalo tog 15. februara.- Drug i ja smo se igrali na spratu kad je tata došao pijan. Svukao je pantalone i tražio je da i moj drug skine gaće. Onda je zahtevao da ga moj drugar ljubi dole ustima. On se jako uznemirio, počeo je da se trese i da plače, ali je nekako uspeo da se izvuče. Izašao sam da ga ispratim, a tata je pošao za mnom. Rekao mi je da pođem s njim do garaže. Odgovorio sam mu da se plašim i sakrio sam se. Video me je, stavio mi ruku na usta i rekao: „Ćuti, ako neko čuje šta radimo, odvešće nas policija“. Onda me je silovao - prepričao je užas koji se tog dana dogodio u njihovoj kući.Dečakova majka M. Ž. juče je izjavila da nije znala da se njen muž godinama seksualno iživljavao nad njihovim sinom.- Da sam znala da to radi, lično bih ga prijavila! Ne bih ga pustila da bude pored dece ni jedne jedine sekunde. Kad je tako nešto mogao da uradi svom detetu, on nije čovek, on je zver. Za njega nije zatvor, za njega je vešanje! - uzrujano priča M. Ž., koja sa D. Ž. ima i sina (7) i ćerku (3).

Četiri godine proživljavao košmar... S. Ž. (12)
Četiri godine proživljavao košmar... S. Ž. (12)

Dečaku je sad lakšeOna kaže da se sin sad oseća dobro i da ide u školu.- Primećivala sam da mi je dete nervozno i potišteno. Često je govorio kako će da ode od kuće jer ne želi da nam smeta. Kad sam ga pitala zašto tako govori, on bi se naljutio. Otkako su mi uhapsili muža, njemu je laknulo - kaže M. Ž. i dodaje da ih je D. Ž. sve u kući maltretirao kad bi bio pijan.Prema njenim rečima, njen sin se više ne druži s dečakom koga je D. Ž. napastvovao.- Taj drug mu se izvinio i rekao mu da ne može više da se druži s njim jer su mu tako rekli mama i tata. Ja to potpuno razumem. Tim ljudima sam zahvalna što su prijavili monstruma - kaže na kraju M. Ž.

Nije ništa znala... Majka M. Ž.
Nije ništa znala... Majka M. Ž.

Ne veruju šta se desiloMAJKA DRUGOG DEČAKA U ŠOKUDečak koji je prijavio D. Ž. policiji živi svega nekoliko ulica dalje. U njegovoj kući juče smo zatekli njegovu baku, koja je prekjuče doputovala iz Makedonije.- Ćerka me je zvala hitno da dođem. Ispričala mi je šta se desilo i verujte da ne mogu da se saberem. Pričala mi je šta se sve dešavalo, plakala je celu noć, jedva sam je smirila - kaže baka dečaka i dodaje da se on polako vraća u normalu i da je krenuo u školu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track