Najnovije vesti

HRVATSKI POLICAJAC PEDOFIL: Volim sado-mazo, a nisam znao da su maloletnice!
Foto: Thinkstock

Grupa pedofila na sudu

HRVATSKI POLICAJAC PEDOFIL: Volim sado-mazo, a nisam znao da su maloletnice!

Crna Hronika
Jednu od žrtava policajac, po struci mesar, je snimao dok ju je zlostavljao, govorio joj prostote i urinirao po njoj. Pored njega, uhapšena su još četvorica muškaraca zbog podvođenja

ZAGREB - Granični policajac J.O. (44) zvani Oluja nepravosnažno je osuđen na 4 godine i 10 meseci zatvora zbog nastranog seksa sa maloletnicama. Reč je o pedofilu i zavisniku od sado-mazo seksa koji je na sudu izjavio da nije znao da su devojke sa kojima je opštio maloletne.

Pored njega, uhapšena su još četvorica muškarca zbog podvođenja.

Priča je počela još 2009. kad su dve devojčice iz doma za žene Bedekovčina pobegle i sastale se s policajcem, po obrazovanju mesarom.

Devojčica koja je s njime otišla u stan imala je tada 13 godina, a uz stan koristio je i vikendicu prijatelja M.B. (60) kojeg je 'počastio' s jednom od devojčica. M.B. je takođe osuđen na godinu dana zatvora.

Policajac je devojčicu snimao, zlostavljao je, govorio joj prostote te urinirao po njoj, a sve je i snimio.

Akcija policije imena "Kolekcionar", trajala je tri godine, a uhapšeni su i radnik obezbeđenja D.Š. (46), arhitekta s Raba Z.R. (50), novinar D. Š. (44) i penzioner D.P. (65). Njih šestorica zajedno su podvodili maloletnice, snimali ih i fotografisali i pretili im objavom materijala na internetu.

Psihijatrijsko veštačenje pokazalo je da se u slučaju policajca radi o poremećaju ličnosti i poremećaju seksualnog mazohizma.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...