FILMSKA POTERA PREKO NJIVA: Kikindskoj policiji utekao ukradenim golfom, dolijao u Velikoj Plani

Uhvaćen "specijalista" za golfove

FILMSKA POTERA PREKO NJIVA: Kikindskoj policiji utekao ukradenim golfom, dolijao u Velikoj Plani

Crna Hronika -
Kad se automobil zaglavio u blatu na zemljanom putu, Dobrivoje I. (54) iz Beograda, pobegao policiji trčeći preko njiva...

KIKINDA - Specijalista!

Spektakularna potera za Dobrivojem I. (54) iz Beograda, kradljivcem automobila, periferijom Kikinde i atarskim zemljanim putem dala je rezultat, ali u Velikoj Plani.

Kako je Kuriru potvrđeno u policiji, tek u tom gradu uhvaćen je specijalista za krađu “golfova”. Dobrivoje I. inače izbeglica iz Hrvatske, zbog krađa automobila i drugih krivičnih dela više je godina proveo u zatvoru. Poslednju seriju krađa “golfova” započeo je početkom ove godine u Pančevu , nakon što je odslužio zatvorsku kaznu: "Dobrivoje je početkom februara, u roku od dva dana, najpre u Zrenjaninu a potom u Kikindi, ukrao dva automobile marke “golf “. Automobil i vozač za kojim je raspisana poternica, uočeni su na ulicama našeg grada", kaže izvor blizak istrazi.

Putevi kroz kikindske atare
Putevi kroz kikindske atare

"Na periferiji Kikinde, kod pružnog prelaza prema Banatskom Velikom Selu, Dobrivoje je zaustavljen tako što su mu dva službena automobila preprečila put. Kad mu je prišao jedan policajac, Dobrivoje se zaključao, odbijajući da napusti vozilo. Iznenada je pristisnuo papučicu gasa i dao se u beg. Vratolomnom vožnjom jedva je izbegao da upadne u dublji odvodni kanal kraj puta", detalji su filmske potere policije za odbeglim vozačem “golfa”.

Sumanutu vožnju periferijom, Dobrivoje je nastavio jureći atarom zemljanim putem. Kad se zaglavio u blatu, napustio je vozilo, i trčeći preko njiva, pobegao u nepoznatom pravcu. Dva dana kasnije, u najvećem kikindskom naselju-Mikronaselju, ponovo je ukrao auotomobil marke “golf ”. Sa njim je 48 sati kasnije uhvaćen u Velikoj Plani", kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track