HOROR U ZAGREBU: Pronađen raspadnuti leš blizu mesta gde je spaljen mercedes Cvetka Simića!

Pronašli tramvajsku markicu i naočare

HOROR U ZAGREBU: Pronađen raspadnuti leš blizu mesta gde je spaljen mercedes Cvetka Simića!

Crna Hronika -
Istragom je utvrđeno da je telo duže vreme, verovatno duže od mesec dana, ležalo u šipražju, sklonjeno od pogleda prolaznika i stanara obližnje kuće, a nedaleko od mesta gde je pronađen spaljeni mercedes Cvetka Simića

ZAGREB - Telo starijeg muškarca pronašao je danas prolaznik u šipražju na livadi u Savskoj Opatovini, oko 150 metara od okretnice tramvaja u zagrebačkom naselju Prečko, samo nekoliko stotina metara dalje od mesta gde je pronađen zapaljeni mercedes Cvetka Simića, čije raskomadano telo je pronađeno u Jarunskom jezeru 2010 godine.

Prema prvim inofrmacijama radi se o poluraspadnutom lešu i nemoguće je bilo utvrditi radi li se o ubistvu, prirodnoj smrti ili nesrećnom slučaju poput smrzavanja.

Odmah po dojavi šokiranog prolaznika na mesto pronalaska stiglo je prvo dvoje policajaca iz patrole, a zatim i ekipa za uviđaj. Vrlo brzo utvrđeno je da je telo duže vreme, verovatno duže od mesec dana, ležalo u šipražju, sklonjeno od pogleda prolaznika i stanara obližnje kuće.

U džepu poluraspadnutog kaputa policajci iz ekipe za uviđaje pronašli su ZET-ov karticu koji su zajedno s naočarama upakirali u kartonsku kesu. Posle uviđaja telo su radnici pogrebnog preduzeća smestili u limeni sanduk, i odvezli u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će biti sprovedena obdukcija.

- Opet uviđaj! Pa nedavno je tamo malo dalje nađen Mercedes Cvetka Simića, onog koga su našli bez glave u jarunskom jezeru, zabrinut je danas bio mlađi stanar Savske Opatovine.

Simićev Mercedes, doduše nije pronađen baš tako nedavno, bilo je to 8. februara 2010. Tamo su policajci sproveli deo uviđaja nad ostacima spaljene S klase koju je koristio srpski mafijaš Cvetko Simić. Sumnjalo se da je upravo tim autom prevezen njegov leš do jarunskog jezera, a ubica je paljenjem automobila hteo ukloniti tragove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track