RAZBIO MU GLAVU ZBOG ORALNOG SEKSA: Komšije ne veruju u dečakovu (14) priču!

Zločin na groblju

RAZBIO MU GLAVU ZBOG ORALNOG SEKSA: Komšije ne veruju u dečakovu (14) priču!

Crna Hronika -
Dve verzije: M. A. (15) posle hapšenja ispričao da mu je Jovica Arsenijević (55) nudio 200 dinara da bi ga zadovoljio; Poznanici pričaju da je Jovica bio miran, a da je M. A. terorisao prolaznike

KRUŠEVAC - Grad ne pamti ovakav zločin.Maloletni M. A. (15) iz Kruševca ubio je udarcem šipkom u glavu komšiju Jovicu Arsenijevića (55) na Starom groblju u Kruševcu. U izjavi pred istražnim sudijom M. A. je tvrdio da je Jovica tražio da ga oralno zadovolji nudeći mu 200 dinara, a potom ga napao šipkom.Žalio se sestriSestra uhapšenog M. A. je za Kurir ispričala da joj se brat nedavno požalio da ga je Jovica prepadao po Starom groblju.- Pred mojim bratom je skidao pantalone i terao ga da mu dira polni organ, sve to mi je brat pričao! Preksinoć je brat izašao iz kuće i opet naleteo na komšiju, koji je u rukama imao metalnu šipku. Zapretio je mom bratu da će mu polomiti glavu! Tada ga je brat udario nogom u međunožje, oteo mu šipku, udario ga u glavu i pobegao! Ujutro je policija došla po njega - ispričala je svoju verziju događaja K. A., starija sestra osumnjičenog 15-godišnjaka.Romska porodica iz koje je M. A. živi neposredno uz ogradu Starog groblja, dok je kuća pokojnog Jovice Arsenijevića takođe uz grobljansku ogradu, ali s druge strane. Jovica je često prolazio kroz groblje vraćajući se kući. U njegovoj porodici su šokirani onim što se dogodilo i negiraju bilo kakvu mogućnost da je Jovica imao seksualne odnose s muškarcima.- Kako ću ćerki da kažem da joj je otac ubijen? Dete će da mi precrkne - u suzama je naricala supruga Jasmina Arsenijević.Problematična porodicaStanovnici ulica u blizini groblja zgranuti su brutalnim ubistvom komšije Jovice, za koga kažu da je bio miran čovek, pomalo sklon alkoholu. S druge strane, za porodicu 15-godišnjeg ubice i njega samoga tvrde da su vrlo problematični!- To dete policija je odavno trebalo da strpa u zatvor, ali se uvek vadio na to što je maloletan! Nasrtao je na žene i decu kad se vraćaju iz škole! Prošle godine je, iz čista mira, išutirao narkomana Oskara, koji je u međuvremenu umro. Komšiju Žuću je pretukao usred groblja, čovek je s polomljenom lobanjom završio u bolnici. Siguran sam da ima više od 200 krivičnih dela. Nije bilo dana da nije uradio nešto loše. Kakav oralni seks, kakvi bakrači, ne verujem ni reč tom dečaku - rekao je komšija Rade Simić.

HronologijaKRVAVE RUKE MALOLETNIKA- DECEMBAR 2013 - S. J. (17) iz Aleksinca uhapšen je zbog sumnje da je zaklao Milu Milivojević (57), radnicu JP „Pošte Srbije“ iz Sokobanje. Maloletnik je izgubio novac na kladionici, pa ubio Milivojevićevu i ukrao joj 4.000 dinara.- JUL 2013 - B. H. (17) iz Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je hicem iz pištolja ubio Milana Lazarevića (68), koji ga je zatekao u krađi drva. - JUN 2013 - R. V. (15) uhapšen je zbog sumnje da je metlom ubio Dragicu M. (60) u njenoj porodičnoj kući u Kraljevu. Dečak je provalio u kuću, a na Dragicu je nasrnuo kad ga je zatekla da pretura po stvarima u potrazi za novcem.- MAJ 2010 - Šesnaestogodišnjak iz sela Takova kod Uba uhapšen je zbog sumnje da je hicima iz lovačke puške ubio oca Dragana M. (40). Sin je pucao u oca, koji je spavao.

PeticijaNEKA SE ODSELI PORODICA UBICESimić je naglasio da će komšije iz Pećke ulice pokrenuti peticiju da se porodica M. A. iseli iz njihovog kraja. Takođe, Kurir saznaje da roditelji osumnjičenog M. A., Nagib i Milkana, imaju podeblji policijski dosije, dok se sestra uhapšenog maloletnika, kako saznajemo, bavi prostitucijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja