OBEĆAVALA IM DRŽAVNI POSAO: Nišlijka prevarila 23 građana za sedam miliona dinara!

Ostali bez novca i sa dugovima

OBEĆAVALA IM DRŽAVNI POSAO: Nišlijka prevarila 23 građana za sedam miliona dinara!

Crna Hronika -
Ž.S. se sumnjiči da je u periodu od 2010. do 2013.godine dovodila u zabludu poznanike da podignu keš kredite i pozajme joj novac, a da će ona umesto njih otplaćivati rate i oštećenima obećavala da će im zaposliti decu državnim preduzećima ili u svojoj privatnoj pekari

NIŠ - Policija je uhapsila Ž.S. (48) iz niškog naselja 9. maj zbog sumnje da je prevarila 23 građana Niša i okolnih mesta i stekla protivpravnu imovinsku korist od oko sedam miliona dinara.

Ona se sumnjiči da je u periodu od 2010. do 2013.godine dovodila u zabludu poznanike da podignu keš kredite i pozajme joj novac, a da će ona umesto njih otplaćivati rate.

Ž.S. je oštećenima obećavala da će im zaposliti decu državnim preduzećima ili u svojoj privatnoj pekari koju je navodno trebalo da otvori, ako joj pozajme novac.

Oštećenima je pričala da će kredite isplaćivati i pre roka i da oni neće imati odbijanja od svojih mesečnih zarada, što se na kraju nije dogodilo.

Policija sumnja da je broj prevarenih mnogo veći i poziva građane, da podnesu prijave ukoliko su i oni na ovaj način ostali bez para.

Po isteku mere zadržavanja Ž.S. će sa krivičnom prijavom biti sprovedena nadležnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Izvor: ( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track