Najnovije vesti

SVE RADIO DA GA NE UHVATE: Šarić imao 11 pasoša! Jedan je glasio na ime pokojnog političara!
Foto: Kurir

Samo su dva glasila na njegovo ime

SVE RADIO DA GA NE UHVATE: Šarić imao 11 pasoša! Jedan je glasio na ime pokojnog političara!

Crna Hronika
00:00h
Šarić je posedovao i pasoše Rusije, Južnoafričke Republike, Litvanije, Švajcarske. Sve fotografije na pasošima su bile različite

Darko Šarić je posedovao više pasoša različitih država. Imao je, prema nekim navodima, čak 11 putnih isprava, a samo su dve glasile na njegovo ime, onaj izdat u Srbiji i Slovačkoj.Pasoš koji je dobio u Slovačkoj, posle sticanja državljanstva te zemlje, a koje je kasnije poništeno, narko-bos je "stavio u džep“ u Bratislavi 25. januara 2006. godine, sa rokom važenja od 10 godina.

Falsifikovani francuski pasoš na njegovo ime pronađen je pre dve godine u jednom objektu na severu Crne Gore, u kojem je, kako se sumnja, boravio odbegli Pljevljak.

"Ova putna isprava je pronađena prilikom pretresa nekoliko objekata koje je zatražila DEA u Crnoj Gori i na Kosmetu - rekao je tada izvor blizak istrazi, čime su potvrđena saznanja da su "postojale jake indicije da se Šarić neko vreme kretao na relaciji Pljevlja - Berane - Kosovska Mitrovica.

Koliko su daleko išli mašta i smelost narko-bosa i njegovih saradnika vidi se i po tome što je hrvatski pasoš glasio na ime Josipa Vrhovca, pokojnog političara iz vremena bivše SFRJ. Šarić je posedovao i pasoše Rusije, Južnoafričke Republike, Litvanije, Švajcarske... Sve fotografije na pasošima su bile različite.

Inače, na falsifikovanoj francuskoj putnoj ispravi kao datum Šarićevog rođenja bio je upisan 18. januar 1975. godine. Šarić je, inače rođen 21. oktobra 1970. godine.

(Večernje novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...