PALA ZBOG KRPICA: Uhapšena bivša direktorka vodovoda u Lebanu!

Pare trošila na provod

PALA ZBOG KRPICA: Uhapšena bivša direktorka vodovoda u Lebanu!

Crna Hronika -
Policija tereti osumnjičenu Oliveru Petković da je u svojstvu direktorke JKP Vodovod u Lebanu na ime troškova i reprezentacije, kuovinu stvari, telefona i službena putovanja potrošila 2.570.800 dinara

LEBANE - U nastavku suzbijanja koruptivnih krivičnih dela, policijski službenici Policijske uprave u Leskovcu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Lebanu, uhapsili su Oliveru Petković (1969) iz Lebana, bivšeg direktora JKP "Vodovod" iz Lebana .

Postoji sumnja da je Petkovićeva izvršila jedanaeset krivičnih dela zloupotreba službenog položaja i falsifivanje službene isprave .

Osumnjičena je u svojstvu direktora JKP „Vodovod“ iz Lebana, prekoračenjem službenog ovlašćenja u toku 2013 godine, zloupotrebila svoj službeni položaj tako što je od predviđenih novčanih sredstava JKP „Vodovod“ iz Lebana, koji su bili predviđeni Programom poslovanja i finansijskim planom za 2013. godinu i usvojeni od strane Upravnog odbora JKP "Vodovod " i Skupštine opštine, na ime troškova neproizvodnih usluga, nenamenski potrošila na reprezentacije, ugostiteljske usluge, kupovinu odevnih stvari, telefona, službena putovanja i drugo.

Na taj način je nanela štetu JKP „Vodovod“ iz Lebana od 2.570.800,oo dinara a istovremeno za sebe pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 471.066,oo dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track