PRONAŠLI JE OTAC, BRAT I ZET: Devojka (20) nestala posle poziva, a pronađena silovana!

Izbacili je iz automobila

PRONAŠLI JE OTAC, BRAT I ZET: Devojka (20) nestala posle poziva, a pronađena silovana!

Crna Hronika -
Ćerka je u jako teškom stanju, bila je sinoć na medicinskim pregledima, a dala je izjavu i policiji kaže Refik, koji dodaje da je njegova ćerka bila izbačena iz automobila

SARAJEVO - Dženita Mehina (20) iz Novog Travnika, čija je porodica prijavila njen nestanak pošto je u petak uveče nestala posle telefonskog poziva, pronađena je živa u Zenici.

-Našli smo je ja, moj sin Bernad i zet Saudin, koji živi u zeničkom selu Pojske. Ćerka je u jako teškom stanju, bila je sinoć na medicinskim pregledima, a dala je izjavu i policiji- kaže otac nesrećne mlade žene Refik.

On ističe da smatra da je ćerkinu otmicu osmislio njen nevenčani suprug Sabahudin Zulum iz Zenice, s kojim je živela poslednjih deset meseci. Sabahudin ju je, kako nam je kazao Refik, još u petak uveče, zbog porodičnih problema, ostavio kod Busovače, ali oni je nisu našli na tom mestu, pa su policiji prijavili nestanak.

- Obišli smo sva mesta, stigli smo skoro do Bugojna, kada smo, nakon što je vest objavljena na internetu, ponovo dobili poziv na mobilni. Rečeno nam je da je u Zenici- kaže Refik, koji dodaje da je njegova ćerka bila izbačena iz automobila.

Refik dodaje da je Dženita, zbog pretrpljenog šoka i silovanja, u jako teškom stanju.( Dnevni Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track