VIHOR BLOKIRAO BEOGRAD: Policija traga za ubicama Radeta Rakonjca!
Foto: Printskrin

Naoružani do zuba

VIHOR BLOKIRAO BEOGRAD: Policija traga za ubicama Radeta Rakonjca!

Crna Hronika -
Glavni punktovi sa jakim policijskim snagama se nalaze na aerodromu Nikola Tesla, Železničkoj i autobuskoj stanici, ali i svim važnijim raskrsnicama i izlazima iz grada

BEOGRAD - Beogradska policija ubrzo posle ubistva Radeta Rakonjca (51) i ranjavanje dvojice njegovih prijatelja pokrenula je ekspresno akciju pod imenom “ Vihor” kako bi pronašli ubice bliskog prijatelja Željka Ražnatovića Arkana i Luke Bojovića.Jake policijske snage blokirale su sve izaleze iz grada a policajci pod jakom opremom nalaze se na svim važnijim raskrsnicama u gradu, gde se kontrolišu sva vozila u nadi da će se pronači likvidatori Radeta Rakonjca.

Glavni punktovi sa jakim policijskim snagama se nalaze na aerodromu Nikola Tesla, Železničkoj i autobuskoj stanici. Policijske patrole uočene su i na Novom Beogradu i Zemunu, Bežanijskoj Kosi kao i na svim uključenjima i isključenjima sa auto- puta.

Podsetimo Rade Rakonjac (51), nekadašnji telohranitelj i gardista Željka Ražnatovića Arkana (47), ali i bliski prijatelj vođe zemunskog klana Luke Bojovića (40), ubijen je danas oko podneva u kafiću "Mariki" u Zvečanskoj ulici u Beogradu, dok su Stojan Novaković Cope takođe Arkanov prijatelj i sportski menadžer i bivši košarkaš Goran Ristanović teže ranjeni.

Pucnjava se dogodila u bašti kafića " Mariki" kada je zasada nepoznati napadač naoružan automatskom puškom prišao stolu za kojim su sedeli Rade Rakonjac, Stojan Novaković Cope (62) i Goran Ristanović. Napadač se iznenada stvorio ispred njih i sasuo rafal iz automata, a zatim ekspresno zbrisao automobilom marke alfa romeo u kome ga je čekao saradnik.Automobil sa kojim je napadač pobegao nekoliko minuta kasnije pronađen je zapaljen u ulici Radovana Simića Cige 49 na Voždovcu. Očevici su rekli da su po zaustavljanju alfe videli dvojicu mladića kako izlaze iz njega posle čega je usledila eksplozija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track