PROKUPLJE: Počelo suđenje za ubistvo Dragiše Cekića!
Foto: Milen Đorđević

Ispred suda održan protest protiv nasilja

PROKUPLJE: Počelo suđenje za ubistvo Dragiše Cekića!

Crna Hronika -
Mi ne tražimo smrtnu kaznu za osumnjičenog, verujemo u sud i smatramo da će doneti odluku po zakonu. Ovo nije pritisak na sudije i njihovu konačnu odluku, već apel javnosti da se nasilje zaustavi, rekla je Jelena Cakić, ćerka ubijenog Dragiše

PROKUPLJE- Članovi porodice pokojnog Dragiše Cekića, zatim rodbina, prijatelji i veliki broj građana Prokuplja, okupili su se danas ispred zgrade suda, gde je počelo suđenje osumnjičenom za njegovo ubistvo Marku S. (32), da sa parolama „Stop nasilju“ ukažu na problem nasilja u ovom gradu.

-Ovaj protest ima samo jedan cilj, a to je da se široj javnosti ukaže na problem nasilja i da se nasilje zaustavi i spreči ako je to moguće. Naš otac je svoju dobrotu platio glavom, samo zato što je naišao na nekoga ko je sklon nasilju i fizičkom sukobu. Mi ne tražimo smrtnu kaznu za osumnjičenog, verujemo u sud i smatramo da će doneti odluku po zakonu. Ovo nije pritisak na sudije i njihovu konačnu odluku, već apel javnosti da se nasilje zaustavi – rekla je Jelena Cakić, ćerka ubijenog Dragiše.

Podsetimo u julu prošle godine nakon verbalnog sukoba Marko S. je nožem ubo Dragišu Cakića ispred njegove ćevabdžinice u centru Prokuplju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track