SUD: Bojanu Zarubici 20 godina robije za tri silovanja i seriju pljački!
Foto: MUP Srbije

Osuđeni i ostali članovi kriminalne grupe

SUD: Bojanu Zarubici 20 godina robije za tri silovanja i seriju pljački!

Crna Hronika -
Sinu balkanskog trgovca ljudima Milivoja Zarubice ovom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je osuđen 7. februara prošle godine zbog serije silovanja i pljački

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio Bojana Zarubicu (26) na 20 godina zatvora, zbog tri silovanja i čak 13 razbojništava, kao i nedozvoljenog nošenja oružja.

Sinu balkanskog trgovca ljudima Milivoja Zarubice ovom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu kojom je osuđen 7. februara prošle godine, navodi se u presudi objavljenoj na sajtu Apelacinog suda.

Bojan Zarubica je 13. avgusta 2008. silovao B.B. (50) u žbunju nedaleko od beogradskog Hipodroma, zatim 20. jula 2009. na istom mestu J.M. (29), a 23. septembra 2010. M.K. (24) u naselju Resnik.Žrtve je napadao s leđa, odvlačio u žbunje i primoravao ih prvo na oralni seks, a zatim ih je silovao.

Njegov rođeni brat Marko osuđen je u istom procesu na dve i po godine zatvora zbog razbojništva.

Otac Milivoje im je već u zatvoru jer je krajem 2008. osuđen na 17 godina robije u Bolonji, a pre toga u Beogradu na četiri godine zatvora zbog trgovine belim robljem i navođenja na prostituciju.

Članovi Zarubičine razbojničke grupe, pravosnažno su osuđeni na kazne zatvora od godinu do sedam godina zatvora.

Takođe su obavezani da oštećenom preduzeću „PTT saobracaja Srbija“ na osnovu imovinsko – pravnog zahteva solidarno isplate iznos od 311. 743,55 dinara, zatim oštecenom V.V. 431.243,oo dinara, a oštecenom privrednom društvu „P“ solidarno isplate iznos od 1.117.893,oo dinara.Ošteceni G.G. i D.D. su radi ostvarivanja svojih imovinsko – pravnih zahteva upuceni na parnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track