Najnovije vesti

SMRT U TERETANI: Preminuli Nemanja (18) pre i posle treninga pio preparate!
Foto: Facebook

Iznenadna smrt u vranju

SMRT U TERETANI: Preminuli Nemanja (18) pre i posle treninga pio preparate!

Crna Hronika
23:14h
Mi kao roditelji smatrali smo da je dobro za njega da vežba i bavi se zdravim životom i nije nam palo na pamet da proverimo da li radi vežbe uz kontrolu profesionalaca.Sada je, kažu neuteši roditelji prekasno za njihovog Necu

VRANJE- Neutešna porodica Kocić iz Vranja, u šoku zbog iznenadne smrti osamnaestogodišnjeg sina i brata Nemanje u emotivnom obraćanju javnosti, upozorila je roditelje na rizike nekontrolisanog vežbanja u teretani.

Nemanja je preminuo prošle srede nakon vežbanja u vranjskoj teretani „Olimp“ koja radi pri sportskom centru.

Roditelji kažu da je njihov sin tu vežbao duže vreme, iako je vlasnik teretane Ranko Radan rekao da „mladić nije bio redovan član i da je retko vežbao“.

- Mi smo svesni da više ništa neće vratiti naše dete, ali ako se nešto promeni i ako ispričamo iskrenu roditeljsku priču možda uspemo da sačuvamo nečiji život - govori Blagoje Kocić, otac preminulog Nemanje, koji radi kao policajac.

- Nemanja je imao člansku kartu i pio je neke preparate pre i posle treninga koje je kupovao u teretani zajedno sa još jednim drugom. Mi kao roditelji smatrali smo da je dobro za njega da vežba i bavi se zdravim životom i nije nam palo na pamet da proverimo da li radi vežbe uz kontrolu profesionalaca.Sada je, kažu neuteši roditelji „prekasno za njihovog Necu“.

Oni pozivaju nadležne da se pozabave ko može biti vlasnik teretana, a roditeljima savetuju lekarske kontrole njihove dece pre vežbanja.

Inače, Ranko Radan vlasnik teretane „Olimp“ tvrdi da se u njegovoj teretani ne prodaju „anabolička sredstva“, već samo dodaci ishrani

( Večernje Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...