VEŠTAK POTVRDIO: Vladislava brutalno prebijena, telo bilo u zavojima!
Foto: Fejsbuk

Suđenje Darijanu Musiću

VEŠTAK POTVRDIO: Vladislava brutalno prebijena, telo bilo u zavojima!

Crna Hronika -
Veštak dr Radenko Vuković govoreći o brojnosti povreda na telu ubijene Vladislave Červenko potvrdio je da su na telu pronađeni zavoji što ukazuje da je trpela veoma jak bol

NOVI SAD - Suđenje Darijanu Musiću za ubistvo Vladislave Červenko nastvaljeno je danas svedočenjem veštaka dr Radenka Vukovića, koji je govoreći o brojnosti i prirodi povreda nanetih Vladislavi izjavio da su na telu oštećene pronađeni zavoji.

Inače zavoji su nađeni na glavi, leđima i stomaku.

O detaljima da li je Darijan Musić bio svestan i sposoban da shvati značaj svoga dela, biće reči na sledećem ročištu koje je zakazano za 28. aprila. Tada će se pred Sudskim većem pojaviti veštaci endokrinolog i neuropsihijatar.

Darijan Musić (27) je tokom glavnog pretresa izjavio da se emotivno ne oseća spremnim da iznese svoju odbranu, međutim, u pauzi sudskog procesa, lekari su pregledali optuženog i ustanovili da je psihički i fizički spreman da svedoči, uz napomenu da je odbio da primi insulinsku terapiju pre suđenja.

Darijan Musić je 28. marta izjavio je da se ne seća jasno okolnosti u tragičnoj noći, kao i da je njegova sedmogodišnja veza sa fotomodelom bila puna uspona i padova.

Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu od 35 godina zatvora za Musića zbog povrede krivičnog postupka i što je presuda nerazumljiva i protivurečna.

Porodica ubijene devojke traži maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora.Musić je optužen da je Vladislavu Červenko pretukao na smrt 12. novembra 2012. godine u svom stanu.

( RTV Vojvodina)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja