UŽAS U ČAJETINI: Majka ugušila novorođenče posle porođaja?!
Foto: Fonet/Ilustracija

Slađani nije određen pritvor

UŽAS U ČAJETINI: Majka ugušila novorođenče posle porođaja?!

Crna Hronika -
Slađana T. je na saslušanju u policiji navela da se u trenutku porođaja srušila na pod kuće u kojoj živi, a da je posle porođaja pala preko novorođenčeta. Mrtvu bebu otkrio je Slađanin nevenčani muž koji je bio zatečen prizorom mrtvog deteta kraj lokve krvi

UŽICE - Da li je Slađana T. (34) iz Čajetine pre nekoliko dana, u kući u kojoj je stanovala i gde se sama porodila, ugušila svoju tek rođenu bebu biće poznato posle rezultata odbukcije.

Ova žena, kojoj usled nedostatka dokaza nije određen pritvor, za sada se samo sumnjiči sa teško ubistvo.

Šta se događalo u kućerku na obodima zlatiborske varoši još uvek je misterija, tek prvi rezultati istrage pokazuju da je dete rođeno živo, iako Slađana T. tvrdi suprotno.

Slađanu i dete bez znakova života zatekao je muškarac za koga je osumnjičena Zlatiborka rekla da je bio njen intimni prijatelj i da su planirali brak. On je i prijavio slučaj policiji.

Kako je Slađana T. navela, u trenucima kada se porađala onesvetila se, srušila na pod, rekla da je pala preko deteta. Još uvek se ne zna koliko je prošlo od trenutka porođaja do momenta kada je u kuću došao Slađanin nevenčani muž i zatečen prizorom mrtvog deteta kraj lokve krvi pozvao policiju i hitnu pomoć.

Slađana T. posle saslušanja upućena je u užičku bolnicu zbog gubitka krvi.

Z.Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track