Najnovije vesti

PRITVORENI PA PUŠTENI: Oštetili Opštinsku stambenu agenciju za četiri miliona?
Foto: Kurir

Akcija policije u Kinikndi

PRITVORENI PA PUŠTENI: Oštetili Opštinsku stambenu agenciju za četiri miliona?

Crna Hronika
M.M.(59) direktora, M.T.(62), zamenika direktora i S.P.(55), šeficu računovodstva u ovoj firmi policija sumnjiči da su počinili krivična dela iz oblasti privrednog kriminala

KIKINDA: Sumnjivi poslovi!

 

M.M. (59), direktora JP “Opštinska stambena agencija”, M. T. (62) zamenika direktora i S.P. (55) šeficu računovodstva, policija tereti da su oštetili  ovu kikindsku firmu za oko četiri miliona dinara.

 

Oni su juče pritvoreni zbog sumnje da su u saizvršilaštvu počinili dva krivična dela zloupotreba službenog položaja i dva krivična dela zloupotreba ovlašćenja u privredi.

 

Za sebe su pribavili protivpravnu imovinsku korist od oko dva miliona dinara. Osumnjičeni su i da su, koristeći službeni položaj, pribavili protivpravnu imovinsku korist Omladinskoj zadruzi „Zona Agent“ od 800 hiljada dinara, a Omladinskoj zadruzi „RV“ 145 hiljada dinara.

 

Zbog sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, policija je privela M.Š. (33), direktora Omladinske zadruge „Zona Agent“ i direktora Omladinske zadruge „RV“ I.K. (41).

 

Osumnjičen čelnicima JP “Opštinska stambena agencija” i direktorima Omladinskih zadruga je određeno zadržavanje do 48 sati.

 

Prema saznanjima Kurira, nakon saslušanja koje je okončano noćas, osumnjičeni su pušteni da se brane sa slobode.

S.U.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...