PREŠEVO: Mađarski državljani zadržani zbog heroina

Uspeh granične policije

PREŠEVO: Mađarski državljani zadržani zbog heroina

Crna Hronika -
Na graničnom prelazu prema Republici Makedoniji, prilikom kontrole vozila mađarskih registarskih oznaka, policija je, u tehničkim šupljinama vozila pronašla 6,14 kilograma praškaste materije, za koju se sumnja da je opojna droga heroin

BEOGRAD - Policijski službenici Regionalnog centra granične policije MUP Srbije odredili su zadržavanje do 48 sati mađarskim državljanima K.J. (58) i M.R.F. (29) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Na graničnom prelazu Preševo, prema Republici Makedoniji, prilikom kontrole vozila mađarskih registarskih oznaka u kome su bili osumnjičeni K. J. i M. R. F, policija je, navodi se u saopštenju MUP, u tehničkim šupljinama vozila pronašla 6,14 kilograma praškaste materije, za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Odluka o zadržavanju osumnjičenih, dodaje se, doneta je nakon konsultacija sa Bišim javnim tužilaštvom u Vranju.Uviđaj su izvršili službenici Policijske uprave u Vranju, a paketi "sumnjive" materije biće poslati na veštačenje u Kriminalističko-tehnički centar u Nišu, istice se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track