SEVALE PESNICE U SVRLJIGU: Osmorica mladića uhapšena zbog tuče!
Foto: Kurir, Ilustracija

Većina učenika lakše povređena

SEVALE PESNICE U SVRLJIGU: Osmorica mladića uhapšena zbog tuče!

Crna Hronika -
Tuči je prethodilo najpre vređanje grupe Nišlija prema jednoj od devojaka iz Svrljiga, da bi kasnije kao povod bila iskorišćena navodno preglasna muzika koju su momci iz Niša pustili u BMW-u ispred kafića

ŞVRLJIG - Četvorica Nišlija i četvorica Svrljižana uhapšeni su zbog međusobne tuče ispred kafića „Tref“ u Svrljigu u kojoj je jedan od njih teže, a dvojica lakše povređena.

Policija je uhapsila Nišlije M.M. (19), P.A. (19), N.Đ. (19) i P.J. (19) i Svrljižane S.I. (21), N.I. (19), N.I. (22) i B.B. (22) koji se sumnjiče za nasilničko ponašanje, a svima je određen pritvor do 48 časova.

Tuča se dogodila u nedelju rano ujutro oko 4:30h ispred kafića u Hadžićevoj ulici, a prema nezvaničnim saznanjima, tuči je prethodilo najpre vređanje grupe Nišlija prema jednoj od devojaka iz Svrljiga, da bi kasnije kao povod bila iskorišćena navodno preglasna muzika koju su momci iz Niša pustili u BMW-u ispred kafića.

U međusobnoj tuči Svrljižaninu N.I. je polomljena desna šaka, dok su Nišlije M.M i N.Đ. lakše povređeni.U metežu je oštećen i automobil BMW kojim je upravljao Nišlija M.M.

Po isteku policijskog zadržavanja, osumnjičeni će, sa krivičnom prijavom, biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo.

(Južnih vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track